Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE text Mohammad Murad și Ovidiu Cupșa, candidații AUR la Constanța, în conferință de presă (FOTO)

ro

27 May, 2024 14:26 541 Marime text






 
  • Ovidiu Cupsa, candidatul la primărie din partea AUR și Mohammad Murad, candidatul la CJ Constanța susțin o conferință de presă la sediul partidului

Conferința a fost convocată ad hoc pentru a prezenta o plângere penală.

Ovidiu Cupșa:

„Principalul motiv pentru care am convocat conferința este legată de o informație mincinoasă unde se afirmă într-o filmare de către o persoană care poate fi identificată care afirmă ca am fi plătit pentru a da voturi la AUR. Vreau să vă spun că pagina care a publicat această informație, în final, după discuțiile avute cu ei și le-am spus ca e o faptă penală și au făcut propriile cercetări și au aflat că acea persoană are informațiile din zona USR”


„Nu sunt adeptul plângerii penale, și am depus o plângere penală pentru a se descoperi mecanismele și persoanele responsabile pentru a face acel live
Nu este posibil să ne permitem să aruncăm cu noroi în fiecare. Nu am făcut niciodată o afirmație despre o altă persoană că ar fi furat fără a avea dovezi”, a mai spus Cupșa.

Mohammad Murad prezintă sondajul realizat pe 1050 de persoane prin metoda CATI, cu o marjă de eroare de +/-3%.

„Lucrurile sunt foarte clare, nu suntem aici să dăm în PER sau PUSL Reprezentăm un pericol. Noi suntem puțin mai constructivi, în viața mea personală nu prea am căutat să am dușmani, cu toate că nu am evitat să apăr interesele oamenilor. Nu am spus nimic să am alt interes ascuns. Fără doar și poate, suntem pe locul 2 cu procente de maxim 4 procente față de primele locuri. Pe 9 iunie o să vedeți dacă așa a fost. Nu am vrut să prezentăm acest sondaj, pe care îl avem de vineri. Nu am vrut să îl dăm deloc, dar suntem obligați să îl dăm. Vor fi multe alte atacuri. Cine spune că e democrație în România, e democrație, dar cu multe bube. Vom lua un procent mult mai bun. O să fim pe locul doi în cel mai rău caz ”, spune Murad.

Sondajul a fost făcut pe trei zile. Potrivit sondajului, Vergil Chițac se situează cu 19%, iar Ovidiu Cupșa cu 17%. Horia Constantinescu are 14%, Stelian Ion - 10%, în timp ce procentul nehotărâților este de 36%.

Referitor la  candidații la Consiliul Județean Constanța, Mitroi Florin ar avea 23%, Mohammad Murad - 20%, Cătălin Grasa - 13%, Claudiu Palaz - 5%, Mihai Lupu - 4%, iar procentul nehotărâților - 34%.

Mohammad Murad a mai adăugat că s-a luat decizia ca la Mangalia colegii lui de partid lui să aleagă și să susțină pe cine doresc și să anunțe decizia în câteva zile.

„Nu mă voi amesteca în decizia lor, să voteze pe oricine dar nu pe Cristi Radu”, a specificat Murad.

Comandat de Alianța pentru Unirea Românilor Filiala Constanța
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240330


Citește și
Alegeri electorale 2024 Județul Constanța, făcut la pas de candidatul AUR pentru șefia CJ, Mohammad Murad
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii