Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Procesul electoral în unitățile de detenție din județ s-a încheiat

ro

09 Jun, 2024 19:26 626 Marime text

 
  • Peste două treimi din numărul total al persoanelor private de libertate aflate în Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă (PRMS) din judeţul Tulcea au votat la alegerile europarlamentare, a declarat directorul instituţiei, Ioan Feodorof.
     
Peste două treimi din numărul total al persoanelor private de libertate aflate în Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă (PRMS) din judeţul Tulcea au votat la alegerile europarlamentare, a declarat directorul instituţiei, Ioan Feodorof, porivit Agerpres.

În cele două unităţi ale PRMS aflate în municipiul Tulcea şi în comuna Chilia Veche, Delta Dunării, se află circa 790 de persoane private de libertate şi din acestea 581 au votat la alegerile europarlamentare.

„În centrul din Chilia Veche sunt 51 de persoane iar 24 dintre ele şi-au manifestat dorinţa de a participa la alegerile europarlamentare”, a precizat directorul PRMS, Ioan Feodorof.


Potrivit sursei, din numărul total al persoanelor private de libertate cu drept de vot aflate în cele două unităţi ale PRMS doar 25 au votat la alegerile locale, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Alegeri Locale 2024: PSD Constanța, plângere penală împotriva a doi membri din secția de votare nr 307, din localitatea Murfatlar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii