Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend-ul patimilor la PSD Constanța Urmează să fie anunțati candidații pentru Camera Deputaților și Senat!

ro

27 Sep, 2024 18:31 193 Marime text

 
  • Finalul acestei săptămâni este rezervat definitivării listele de candidați pentru alegerile parlamentare în Partidul Social Democrat.
     
Biroul Politic Județean al PSD Constanța a fost convocat pentru a vota listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților, pentru că finalul acestei săptămâni este rezervat definitivării listele de candidați pentru alegerile parlamentare în Partidul Social Democrat.

Liderii de organizații din toată țară sunt „invitați” să prezinte oferta locală de candidați pentru scrutinul din 1 septembrie.

Ca de obicei, în organizația PSD Constanța suspansul se prelungește, inclusiv în rândul celor care în cadru intern și-au exprimat dorința să candideze.

Oficial, liderii filialei nu au făcut niciun fel de declarații nici măcar în legătură cu criteriile în baza cărora vor fi alcătuite listele pentru parlamentare, candidați agreați, etc.

În lipsa unor declarații oficiale, zvonistica își face de cap.

Președintele organizației, senatorul Felix Stroe, prim-vicepreședintele PSD Constanța, primarul de la Limanu, Daniel Georgescu, actualii parlamentari, deputații Cristina Dumitrache, Cristina Rizea, Horia Țuțuianu și Lucian Lungoci, fostul primar, Decebal Făgădău, foștii deputați Eduard Martin și Radu Babuș dar și fostul senator Liviu Tit Brăiloiu sunt teoretic cu toții în cărți pentru a se regăsi pe aceste liste.

Sunt și alți social-democrați care în interiorul formațiunii și-au manifestat intenția, însă, așa cum afirmam, la PSD Constanța, socoteala din filială nu s-a potrivit în ultimii ani electorali cu cea din târg.

Din informațiile noastre, lista pe care liderii constănțeni ar fi aprobat-o astăzi și care a fost deja avansată într-o primă lectură la nivel național încă de acum câteva zile, este deschisă de un primarul comunei Limanu din județulul Constanța și completată de o parte dintre actualii deputați ( n.r. Cristina Dumitrache și Horia Țuțuianu) și de fostul parlamentar, Eduard Martin.

Sunt voci care susțin că de data aceasta, pe listele PSD Constanța s-ar putea regăsi și un reprezentant decis de Centru, dar și altele care dau ca sigure desemnarea lui Decebal Făgădău pe un loc eligibil la Camera Deputaților. 

Mâine la București listele vor fi tranșate la București, deși voci de organizație  susțin că de fapt totul va fi doar o formalitate.


Citește și:

În cadrul Comisiei pentru administrație publică a CLM: PNL și PSD au votat pentru majorarea taxelor și impozitelor constănțenilor!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii