Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA ELECTORALĂ Candidatul AUR la CJ Constanța, Mohammad Murad, aspirații și gânduri, pe ultima sută de metri în campania electorală (VIDEO)

ro

06 Jun, 2024 12:10 576 Marime text
 Suntem pe ultima sută de metri în această campanie electorală, iar Mohammad Murad, candidatul AUR pentru șefia Consiliului Județean Constanța, vine în studioul ZIUA de Constanța unde va prezenta ultimele impresii legate de cursa pentru conducerea CJ-ului.
 
Ce piedici, aspirații și gânduri are Mohammad Murad, dar și ce a mai descoperit luând la pas județul, vom afla în cadrul emisiunii.

Finele campaniei electorale îl face pe candidatul Mohammad Murad încrezător în ceea ce privește șansele sale și ce are de spus despre acest aspect dacă va câștiga alegerile din 9 iunie 2024, discutăm cu candidatul Mohammad Murad, în cadrul unui interviu ZIUA ELECTORALĂ. Interviul are loc pe 6 iunie 2024, de la ora 12.00.

ZIUA ELECTORALĂ poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Candidatul a precizat ca oamenii din satele și comunele constănțene au probleme care se repetă.

Am fost prin mai multe comune și sate, probleme se repeta.

Toate satele și comunele se vaită de aceiași problemă. Nu au acces la actul medical. Nu au acces la transport. Nu au susținere dacă au o mică afacere. Nu au locuri de muncă apropiate pentru că nu s-au creat. Nu au activități culturale în comune.

Murad punctează că a vut parte de o supriză plăcută la Ghindărești.

Am fost surprins plăcut la Ghindărești. Copiii cu care m-am întâlnit acolo sunt foarte bine educați. 

E o lipsă de interes pentru tratarea problemelor din sate și comune. Nu există viziune. Vrei schimbare? Eu vin din altă zonă, cu alta mentalitate, cu altă gândire.

Acesta îndeamnă oamenii să iasă la vot. 

Ieșiți la vot dacă vreți o schimbare. Sunt oameni pregătiți care pot face lucruri bune.

Toți au fost în funcție și nu au arătat nimic. Singurul care nu a fost într-o funcție sunt eu.

Murad vorbește la ZIUA Electorală despre echipa lui de consilieri. 

Am o echipă de aproximativ 40 de persoane. Sunt oameni pregătiți care au ce se ofere județului.

Nimeni nu mă oprește. Să avem un număr de primării, o să fac niște primării de aur. Ca să arăt tuturor ce însemană o persoană care face lucruri din suflet.

Acesta spune cu fermitate ca orașul nostru are nevoie de o achimbare. 

E nevoie de schimbare în Constanța! Constănțenii au fost mințiți! Nimeni nu poate schimba soarta județului decât turismul. Nimeni nu știe despre turism decât cei care au făcut turism. Trebuie să fii un om din turism!  

 Murad dorește să facă din Constanța Dubaiul Europei. 

Mama spunea despre mine că m-am născut lider. Puterea mea provine din interior, nu am nimic de ascuns, nu fac jocuri, nu fac din interese. Eu nu sunt 100 % constănțean, dar am influențe mari la nivel național. 

Am o putere în care am investit. Sunt un om asumat. Putem avea un oraș numit Dubaiul Europei.

Candidatul din partea AUR la CJ îndeamnă constănțenii la schimbare. 

Dacă ieșiti la vot, vă garantez că veți trăi momente pe care nu le-ați trăit niciodată! Știu să aduc plus valoare. Trebuie să faceți o singură chestie ca să aveti toți un sprijin corect, este să veniți duminică la vot, cu încredere. 

Îmi dați mie șansa, că am o datorie de achitat: să fim cu toți mândrii că un om venit din altă parte poate să facă bine într-un județ.

Murad ar face un prim lucru interesant, printre altele, dacă ar deveni președintele CJ.

Primul lucru dacă aș fi președinte CJ, vreau să donez apropae 500.000 de flori în toate stațiunile turistice. Dacă luni ar ieși rezultatele, până joi mă duc personal cu toți cei care doresc să schimbe imaginea.  

O să dau mesajul că Constanța...e alta!

Consideră că a aflat multe în timpul campaniei și a fost mereu sincer. 

Într-un an de zile am văzut multe probleme și mă bucur că am și soluții pentru ele. Faptul că ai soluție e lucru mare. Abia aștept să mă apuc de lucru, să iau comună cu comună.

Mă bucur că am intrat în această bătălie. Nu e ușor.  Am fost atent la orice vorbă, am fost foarte calm, am oferit tot ce am putut, nu am zâmbit fals, am ascultat fiecare voce care se chinuia. Nu știu dacă aș fi putut să fac altceva. Nu am avut șef de campanie. Eu am fost sincer, am fost eu.

Din nou candidatul a îndemnat oamenii să iasă la vot. 

Eu am nevoie de voi și voi aveți nevoie de mine! Veniți la vot și nu uitați: numărul unu! 




Comandat de Alianța pentru Unirea Românilor Filiala Constanța
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240330







Citește și:
Candidatul AUR pentru șefia CJ, Mohammad Murad a vizitat localitățile din județul Constanța. Probleme și soluții (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii