Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA ELECTORALĂ Candidatul AUR la CJ Constanța, Mohammad Murad, despre proiectele incluse în programul de administrație locală

ro

15 May, 2024 09:50 782 Marime text
Mohammad Murad este candidatul AUR pentru conducerea Consiliului Județean Constanța. Pe 15 mai, alături de candidatul la Primăria Constanța, Ovidiu Cupșa, își lansează programul de administrație locală, eveniment la care participă și George Simion, liderul formațiunii politice.

Candidatul AUR dorește să arate că se poate face politică fără să existe alte interese și că se axează pe nevoile oamenilor, și dorește să vină cu o viziune altfel la cum ar trebui cărmuit un județ.

Despre proiectele pe care le are în vizior în programul de administrație dacă va câștiga alegerile din 9 iulie 2024, vom discuta cu candidatul Mohammad Murad, în cadrul unui interviu ZIUA ELECTORALĂ. Interviul va avea loc pe 16 mai 2024, de la ora 12.00.
 

ZIUA ELECTORALĂ poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Comandat de Alianța pentru Unirea Românilor Filiala Constanța
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240330

Citește și

AUR Constanța, în conferință de presă. Mohammad Murad, Ovidiu Cupșa și Bozdoacă Aura, prezenți
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii