Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA Electorală Candidatul PSD, Horia Constantinescu propune soluții revoluționare pentru Constanța!

ro

03 Jun, 2024 08:26 1405 Marime text


Prin programul său, Horia Constantinescu candidat PSD pentru Primăria Constanța, nu doar că promite să îmbunătățească serviciile publice și siguranța în Constanța, dar vrea și să aducă un plus de încredere în instituțiile locale.

Proiectul „Primăriile de Cartier” este un angajament ferm de a face administrația mai accesibilă și mai eficientă, cu beneficii semnificative pentru toți locuitorii orașului.

Un alt aspect important al acestui proiect este accesibilizarea serviciilor publice. Cetățenii nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze la sediul principal al Primăriei din centrul Constanței pentru diverse servicii administrative.

În ultima săptămână de campanie electorală vom trece în revistă proiectele revoluționare pe care Horia Constantinescu vrea să le implementeze la Constanța dacă pe 9 iunie, constănțenii îi vor acorda votul de încredere.

Vă așteptăm, inclusiv cu întrebări, la ZIUA Electorală, marți, 4 iunie de la ora 14.00.

ZIUA Electorală  poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  

Comandat de Partidul Social Democrat Filiala Constanța,   Executat de ZIUA de Constanța – portal: www.ziuaconstanta.ro   CUI mandatar financiar coordonator: 21240002
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii