Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA Electorală Cătălin Grasa, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Constanța inițiază „Bursa Educațională Locală”!

ro

15 May, 2024 08:40 768 Marime text
Dr. Cătălin Grasa, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Constanța, vine joi, 16 mai de la ora 14.00, la ZIUA Electorală.
 
În calitate de candidat la președinția Consiliului Județean Constanța își dorește să extindă și să îmbunătățească serviciile medicale în întregul județ, asigurându-se că fiecare locuitor are acces la îngrijiri de calitate indiferent de localitatea în care trăiește. 

Discutăm despre planul concret prin care poate fi schimbată fața județului, nu doar în domeniul sănătății, ci și al învățământului, culturii, industriei și familiei.

De ce vrea să fie președinte al Consiliului Județean Constanța? Cum va apăra interesele tururor lucrătorilor din turism și mai ales care este strategia sa de modernizare a județului Constanța, aflăm de la candidatul PSD.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Comandat de Partidul Social Democrat Filiala Constanța,   Executat de ZIUA de Constanța – portal: www.ziuaconstanta.ro   CUI mandatar financiar coordonator: 21240002
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii