Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA Electorală Consilierul județean Răzvan Filipescu, candidat pentru CJC - „Majoritatea PNL în Consiliul Județean Constanța este vitală" ! (VIDEO)

ro

05 Jun, 2024 15:04 723 Marime text
 Consilierul județean Răzvan Filipescu candidează din partea PNL pe lista pentru Consiliul Județean Constanța.

Face parte din echipa lui Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Constanța.
 
Împreună propun dezvoltarea și promovarea turismului local prin produse turistice integrate, de un tur al cetatilor antice, de turul mănăstirilor, de un drum al vinului și al gastronomiei locale și de evenimente care să pună județul nostru pe harta turismului internațional.

Un alt proiect vizează reabilitarea sistemului de irigatii în tot județul, dar și sprijinirea investitorilor sau producatorilor locali.
 
Detaliem programul electoral al PNL pentru județul Constanța, la ZIUA Electorală, miercuri, 5 iunie. 

ZIUA Electorală  poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările
dumneavoastră.

Filipescu vorbște despre candidatul Mitroi, evidențiind că acesta prin exemplele sale de acțiune, a demonstrat că este posibil să aduci schimbări pozitive, ajutând comunitatea în mod semnificativ.
 

A fost o campanie centrată pe locuitorii județului Constanța.

Candidatul ca președinte CJ, Mitroi a făcut mult bine are un mare atu, și anume faptele și proiectele pe care le-a implementat.

El cunoaște județul, localitățile și problematica județului. A ajutat foarte mult, este un om care prin puterea exemplului a dovedit că se poate.

Echipa pe care Mitroi a format-o este considerată un factor important care a contribuit la această campanie de succes, după părerea lui Filipescu.

Am fost în toate localitățile din județul Constanța. Campania asta frumoasă se datorează și echipei pe care Mitroi și-a constituit- o. Să nu uităm și echipa primarilor liberali din Constanța, care au schimbat în bine fața comunităților acestora. 

În Seimeni, oamenii solicită infrastructură de bază: trotuare pentru bătrâni, canalizare și drumuri asfaltate.

Am fost ieri la Seimeni. Oamenii au cerințe normale. Vor trotuare pentru bătrâni, vor o canalizare, drumuri asfaltate. Se uită peste gard la ce a făcut Scupra la Ovidiu. Unde conduce administrația liberală, lucrurile bune sunt vizibile. Primarii liberali au atras proiecte, au făcut parcuri, canalizări. Noi, PNL –ul, lucrăm în echipă.  

Rolul lui Filipescu în echipa lui Mitroi

Oamenii votează Mitroi și au încredere în el. E un om care știe mersul lucrurilor.

Eu îmi pun la dispoziție toata expertiza acumulată în mediul privat. Expertiza dobândită în administrația centrală, sunt un susținător înfocat al tursimului constănțean. Mă doare că în ultimii ani nu a fost dezvoltat. Susțin agricultura constănțeană și producătorii locali.



Vreau să îmi continui proiectele începute în acest mandat de consilier județean. Inima mea a rămas în domeniul turismului.  

Filipescu vorbește la ZIUA Electorală despre  lipsa de produse turistice competitive și vandabile în județ, fiind necesară o abordare modernă de marketing pentru a le dezvolta până în 2024.

Noi nu avem produse turistice integrabile vandabile. Fac parte din identitatea noastră, în 2024 trebuie să creezi marketing modern.

Noi uităm istoria bogată pe care o avem, suntem un județ cu toate formele de relief. 

Noi nu avem un circuit al cetăților antice. Nu avem elemente de marcare. E important un dialog cu agențiile de turism, să le introducă în oferta lor turistică. Să se creeze evenimente în jurul acestor obiective turistice.

E nevoie de puncte locale gastronomice. Să facem un ghid de bune practici. 

Dobrogea are o mare diversitate gastronomică. 

Florin Mitroi și echipa, asta își doresc să facă pentru oameni. Oamenii să își genereze surse suplimentare de venituri.

Filipescu vorbește despre problema deșertificării în Dobrogea, ca fiind relevantă. 

Avem alături de noi, în echipă, mulți fermieri. Vrem să putem să cerem la București bani, să avem proiecte pentru Constanța la fel ca în alte județe. Eu și Florin suntem fermieri.

Oamenii au încredere în noi! 

Consiliul Județean dorește să se implice, să sprijine fermierii!  

Răzvan Filipescu, împreună cu Mitroi, a vizitat târgurile din Scărișoreanu, Cobadin, Băneasa și Ghindărești, unde producătorii locali se reunesc. El subliniază necesitatea sprijinirii acestor producători prin oferirea de condiții adecvate pentru depozitare și comercializare a produselor.

Am fost cu Mitroi și la târgul din Scărișoreanu, Cobadin, Băneasa, Ghindărești. Sunt zone unde se strâng producătorii locali. Oamenii au nevoie să fie susținuți, să le oferim condiții decente de depozitare a produselor, condiții decente de comercializare.

Târgul din Scărișoreanu are un potențial mare și poate fi folosit pentru diverse evenimente precum Ziua Dobrogei, Ziua Recoltei, Ziua Pascale, și poate deveni un târg atrăgător în perioada sărbătorilor de iarnă.

Acel târg de la Scărișoreanu poate fi folosit cu ocazia Zilei Dobrogei, Zilei Recoltei, Zilei Pascale. Poate fi folosit și ca un târg frumos în perioada sărbătorilor de iarnă.  

 Ședințele Consiliului Județean nu vor mai fi convocate cu doar cinci zile înainte, urmând să se acorde un termen mai rezonabil pentru pregătire.

Nu vom mai convoca ședintele de Consiliul Județean doar cu cinci zile înainte.

Referatele de specialiatate trebuiesc corect întocmite, să se spună clar prin fiecare proiect ce se votează, ce se dorește de la acel proiect.

 Este important să se asigure transparența și o comunicare corectă în toate activitățile Consiliului Județean, este de părere Filipescu. 

Să fim transparenți și să comunicăm corect!   

Dorim să câștigăm cu majoritate de voturi pentru a nu mai face compromisuri cu acei oamnei care au condus Consiliul Județean.

A existat o discuție între Răzvan Filipescu și președintele Consiliului Județean, precum și reprezentanții OCPI și ai Regiei de Drumuri, în legătură cu inițiativa de a crea păduri și perdele forestiere.

Am avut inițiativa de a crea păduri, perdele forestiere. Am avut un dialog cu președintele CJ, cu cei de la OCPI, de la Regia de Drumuri.

Am aflat cu acea ocazie că CJ nu are terenuri în inventare, Regia de Drumuri nu are cadastrate drumurile la nivelul județului Constanța. Nu sunt cadastrate cu zona de siguranță unde ar fi putut fi acele perdele forestiere.

Răzvan Filipescu evidențiază capacitatea lui Mitroi de a lupta pentru interesele și dezvoltarea județului Constanța, considerând această calitate esențială pentru funcția de conducere. Acesta mai punctează că membrii partidului sunt uniți în jurul proiectelor propuse și că acestea sunt principalul subiect de discuție, evidențiind dorința comună de a aduce Constanța în centrul marilor investiții.

Mitroi este un om care știe să se lupte pentru Constanța. De asta avem nevoie.Mulți ani Constanța nu a contat la București.

Pe noi, cei din partid, ne unesc proiectele pe care vrem să le facem. Noi am vorbit doar despre proiecte. Vrem să punem Constanța pe harta marilor investiții.

Despre Drumuri Județene Constanța SA, Filipescu spune că societatea a fost influențată negativ de către președintele actual al Consiliului Județean și de către o echipă de conducere politică numită de acesta.

Drumuri Județene Constanța SA a căzut pradă actualului președinte CJ și unei conduceri politice numite de dânsul.  

Oamenii de acolo nu sunt în pericol. Eu apelez la maturitatea președintelui CJ pentru a convoca ședința de a convoca noii membrii provizorii.  Dânsul nu dă nici un fel de socoteală!    

Interesul nostru este de a pune societatea pe picioare. Acei oameni lucrează în condiții foarte grele. Vrem să generăm și plus de venituri.

De ce ar trebui să voteze constănțenii echipa lui Mitroi?

Ar trebui să voteze echipa pentru că suntem oameni ai faptelor. Mitroi este un om cu experiență, un om ce iubește oamenii și prin puterea exemplului, am făcut foarte multe lucruri bun pentru județul Constanța.



Comandat de Partidul Național Liberal Filiala Constanța,
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 21240015
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii