Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA Electorală Constanța are nevoie de vocea și de implicarea tinerilor. Cum pot fi ajutați?

ro

02 Jun, 2024 12:04 810 Marime text



Costin-Ioan Răsăuţeanu este prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale PSD Constanţa.

În mandatul 2016-2020 a fost viceprimarul municipiului Constanța.  În prezent este liderul grupului consilierilor locali municipali PSD și deschide lista candidaților social-democrați pentru Consiliul Local Municipal la alegerile din 9 iunie a.c. Despre tineri, seniori sau viziunea PSD privind orașul Constanța.

Luni, 3 iunie de la ora 14.00 discutăm cu prim-vicepreședintele organizaţiei Municipale PSD Constanţa despre viziunea sa privind orașul dar și despre proiectele depuse pentru sprijinirea categoriilor aflate la risc - bătrâni și persoane cu dizabilități, dar și despre tinerii constănțeni care trebuie impulsionați și ajutați să nu mai plece în alte orașe sau în alte țări.

Ce oportunități ar putea să ofere Constanța tinerilor dacă există mai multă preocupare din partea autorităților locale, aflăm de la Costin-Ioan Răsăuţeanu, candidat din partea PSD pentru Consiliul Local Municipal.
 
 ZIUA Electorală  poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Comandat de Partidul Social Democrat Filiala Constanța,   Executat de ZIUA de Constanța – portal: www.ziuaconstanta.ro   CUI mandatar financiar coordonator: 21240002
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii