Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA Electorală De la antreprenoriat la politică. Ioan Picu, despre proiectul său de suflet - Palatul Copiilor din Constanța!

ro

14 May, 2024 13:05 1263 Marime text



Antreprenorul Ioan Alexandru Picu, de profesie manager se află pe poziția a doua pe lista candidaților liberali pentru Consiliul Județean Constanța.

Imediat după Florin Mitroi, care este și candidatul liberal pentru funcția de președinte al CJ Constanța.

Miercuri, 15 mai de la ora 14.00, la ZIUA Electorală aflăm de la antreprenorul Ioan Picu care va fi rolul său în echipa consilierilor județeni PNL, discutăm și despre atragerea investitorilor, despre atragerea altor tineri în politică și administrație și mai ales despre cum își propune să resusciteze Palatul Copiilor unde în primii ani de școală, mulți dintre noi ne-am testat sau perfecționat abilitățile sau am simțit emoțiile primelor aplauze pe o scenă.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Comandat de Partidul Național Liberal Filiala Constanta,
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240015
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii