Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA ELECTORALĂ Stelian Ion, candidatul ADU pentru Primăria Constanța, despre programul de guvernare locală

ro

12 May, 2024 11:17 836 Marime text

Stelian Ion este candidatul Alianței Dreapta Unită – USR – PMP – Forța Dreptei pentru Primăria Constanța, iar în weekendul ce s-a încheiat a avut loc lansarea oficială a candidaturii și prezentarea programului de guvernare locală.
 
Educația este unul din principalii piloni pe care se axează candidatul la Primăria Constanța și cu care deschide planul proiectului pe următorii patru ani.
 
Despre ce alte puncte se regăsesc în proiectul de guvernare, dar și ce soluții găsește la principalele problemei ale urbei, vom discuta cu Stelian Ion, în cadrul unui interviu ZIUA ELECTORALĂ, ce va avea loc luni, 13 mai 2024, de la ora 11.00.
 
ZIUA ELECTORALĂ poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Comandat de Alianța Dreapta Unită - USR PMP Forța Dreptei Filiala Constanța
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240009


Citește și: 
Stelian Ion, candidatul ADU la funcția de primar al Municipiului Constanța, prezintă programul de guvernare locală (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii