Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidaţii la prezidenţiale, ia-i de unde nu-s! Bate vântul pe panourile de afişaj electoral din Constanţa (galerie foto)

ro

07 Oct, 2014 00:00 1550 Marime text
Campania electorală pentru alegerile prezidenţiale a debutat, în judeţul Constanţa, fără prea multă gălăgie şi fără evenimente ieşite din comun. Din contră! Până la momentul actual, atmosfera pare una de acalmie, dacă nu chiar de dezinteres.

În cele mai importante intersecţii din municipiul Constanţa, în cele mai aglomerate zone au fost montate panourile pentru afişajul electoral. Sunt cele pe care candidaţii la mandatul de preşedinte trebuie să se „cocoţe“, cele de pe care aspiranţii la cea mai înaltă funcţie din stat trebuie să îşi seducă potenţialii susţinător. Atâta doar că, până la această oră, candidaţii nu au „dat buluc“ să fie prezenţi pe aceste panouri.

„Piaţa“ electorală din Constanţa este polarizată, la momentul actual, din punct de vedere al prezenţei pe afişe, între doar doi candidaţi: Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, şi Klaus Iohannis, candidatul ACL. Pe panourile din zonele Gară, Trocadero, Dacia, Tomis III, doar cei doi figurează pe afişe.

Ceilalţi candidaţi - Elena Udrea (PMP), William Brânză (Partidul Ecologist Român), Mircea Amariţei (Partidul Prodemo), Monica Macovei (independent), Teodor Meleşcanu (independent), Kelemen Hunor (UDMR) Călin Popescu Tăriceanu (independent), Dan Diaconescu (PPDD), Gheorghe Funar (independent), Constantin Rotaru (Partidul Alternativa Socialistă), Corneliu Vadim Tudor (PRM) şi Szilagyi Zsolt (PPMT) - nu sunt încă prezenţi pe panouri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii