Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Ponta şi-a recunoscut înfrângerea! Dreapta a învins Iohannis este noul preşedinte al României!

ro

16 Nov, 2014 23:08 3285 Marime text
Victor Ponta a declarat în urmă cu câteva minute că mulţumeşte românilor care au ieşit la vot şi şi-a recunoscut înfrângerea.

"Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care au venit în seara asta la vot. Vreau să spun că poporul are întotdeauna dreptate. L-am sunat pe dl Iohannis, l-am felicitat pentru victorie. Și eu și toți colegii mei, cât timp vom fi în poziții publice, ne vom face datoria față de țară. În rest, am spus poporul are totdeauna dreptate și e normal să fie așa și îmi doresc un singur lucru - ca să înțelegem că suntem o țară democratică. Așa cum eu îmi accept rezultatul, sper să îl accepte și cei care vor să protesteze și nu au de ce să protesteze", a declarat Victor Ponta.

"Am câştigat! Ne-am luat ţara înapoi", se arată în mesajul scris pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, la Antena 3, că respinge categoric ideea demisiei din fruntea Guvernului cât timp colegii nu îi cer acest lucru.

UPDATE ora 23.30

Sute de constănţeni sunt în stradă la această oră şi celebrează victoria istorică a dreptei. Grupului imens li se alătură permanent alţi şi alţi simpatizanţi ai lui Klaus Iohannis. Demonstraţia de protest împotriva organizării dezastruoase a alegerilor din diaspora de către Guvern s-a transmformat într-un miting al bucuriei. Zeci de maşini care claxonează neîncetat însoţesc convoiul, iar oamenii flutură steagurile tricolore.

Grupul de manifestaţi a ajuns la miezul nopţii în faţa Primăriei din Constanţa, unde scandează "Mazăre, nu uita, ai promis demisia!".

UPDATE 23.51

Klaus Iohannis ajunge în aceste momente în Piaţa Universităţii, unde este întâmpinat de zeci de mii de oameni. Susţinătorii scandează numele României şi cântă Imnul naţional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 16 Nov, 2014 23:16 Sa avetii parte numai de bine dumniata si familia.