Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasada SUA organizează un tur al noului sediu pentru presă

ro

31 Aug, 2011 22:36 953 Marime text
Ambasada SUA are plăcerea să invite jurnaliştii la un tur al noului său sediu.

DATA: Marţi, 6 septembrie 2011

ORA:10:30

LOCUL:Bulevardul Dr. Liviu Librescu, nr. 4-6 (în spatele Metro Cash&Carry Băneasa)

ÎNDRUMĂRI: Ieşiţi de pe DN1 la Băneasa Shopping City. Continuaţi să conduceţi pe breteaua spre Metro şi Ford/Harley Davidson, după care viraţi la dreapta pe bulevardul Neculai Stamatin. Clădirea ambasadei se află la aproximativ 400 m. Intrarea pentru acest tur se va face prin spate, la a doua intrare, vizavi de cartierul rezidenţial.

AUTOBUZ: Luaţi autobuzul 301 de la Piaţa Romană, de lângă intrarea la metrou (Coloane) şi veţi ajunge chiar lângă noul sediu al ambasadei. Cereţi şoferului să oprească în staţia „Ambasada SUA". În ataşament veţi găsi şi o hartă pentru orientare.

Gazdele turului vor fi ambasadorul Mark Gitenstein, reprezentanţi ai ambasadei şi specialişti care au lucrat la acest proiect.

Accesul jurnaliştilor se va face începând cu ora 10:00 dar nu mai târziu de 10:30. Vă rugăm să aveţi la dumneavoastră legitimaţiile de presă şi cărţile de identitate. Jurnaliştii care doresc să participe sunt rugaţi să informeze Biroul de Presă al Ambasadei SUA şi să trimită numele complet, seria şi numărul buletinului/al cărţii de identitate la următoarele adrese de e-mail: popaam@state.gov şi armaselum@state.gov până vineri, 2 septembrie, la ora 12:00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii