Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul SUA a vizitat doua centre de plasament din Bucuresti pentru a dona imbracaminte

ro

29 Jul, 2010 22:55 1880 Marime text

girl_draws_painting_at_sf_ana_placement_center.jpgAmbasadorul SUA, Mark Gitenstein şi soţia sa, Libby au vizitat două centre de plasament din Bucureşti pentru a duce îmbrăcăminte sport băieţilor şi fetelor de acolo. Hainele au fost un cadou din partea Gărzii Naţionale a statului Alabama, care în trecut a sponsorizat un program pentru tineret în Alabama, statul natal al ambasadorului Gitenstein.

u_s_ambassador_and_his_wife_deliver_clothing_to_st_mary_placement_center.jpgAdolescentele de la Centrul de Plasament Sfânta Maria şi adolescenţii de la Centrul de Plasament Sfânta Ana au primit îmbrăcăminte sport, inclusiv tricouri, pantaloni scurţi, pantaloni sport, bluze de trening şi hanorace.

u_s_ambassador_and_odc_staff_deliver_clothing_to_st_ana_placement_center.jpgGarda Naţională a statului Alabama a donat haine şi unor organizaţii din judeţele Constanţa şi Tulcea, printre care se numără MK Aids House, Casa Speranţa, centrele din Grădinari şi Isaccea, Centrul de Plasament „Cristian". Hainele au fost colectate de infanteriştii americani în localitatea Montgomery, statul Alabama, unde se află sediul central al Gărzii Naţionale a statului Alabama. Ele au fost transportate cu un avion KC-130, ce se îndrepta spre România pentru a participa la exerciţiile desfăşurate de Black Sea Rotational Force. Livrarea hainelor a fost coordonată de Biroul pentru Cooperare în domeniul Apărării (U.S. Office of Defense Cooperation - ODC), din cadrul Ambasadei SUA.

Anul acesta, în august, parteneriatul dintre Garda Naţională a statului Alabama, iniţiat în 1994, împlineşte 16 ani, perioadă marcată de numeroase schimburi de experienţă între militarii români şi cei ai Gărzii Naţionale a statului Alabama.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii