Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul SUA vorbeşte despre reforma pieţei de energie şi consolidarea pieţei de capital la deschiderea oficială a şedinţei de tranzacţionare a Bursei din 31 martie

ro

28 Mar, 2011 17:40 842 Marime text

- Personalităţi deschid Bursa-

Bursa de Valori Bucureşti împreună cu Ambasada SUA în România au plăcerea de a vă invita să luaţi parte la deschiderea şedinţei de tranzacţionare din data de 31 martie 2011, ce va fi oficiată de către Ambasadorul SUA Mark H. Gitenstein.

Evenimentul se înscrie în programul demarat de BVB pentru promovarea pieţei de capital sub denumirea „Personalităţi deschid Bursa". În deschidere va lua cuvântul Stere Farmache, Preşedintele BVB.

Cu această ocazie Ambasadorul SUA va rosti primul său discurs public pe teme economice intitulat „Consolidarea pieţei de capital din România şi reformarea pieţei de energie". Ambasadorul se va referi la contextul economic actual, potenţialul energetic al României, modalităţi prin care piaţa de capital poate fi dezvoltată, importanţa competiţiei şi a transparenţei.

La această reuniune vor mai participa reprezentanţi ai Bursei, ai guvernului României şi ai mediului de afaceri.

Deschiderea şedinţei de tranzacţionare va fi urmată de o scurtă conferinţă de presă. Discursul şi conferinţa vor fi traduse în limba română.

Evenimentul va avea loc joi 31 martie, 2011, începând cu ora 9:40 la sediul BVB din b-dul Carol I, nr. 34-36, cladirea IBC Modern, etajul 2, Sala Millenium. Va rugăm să trimiteţi confirmările la comunicare@bvb.ro până miercuri, 30 martie, la ora 15:00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii