Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
15:43 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea Generală Extraordinară A Acționarilor Societății Muntenia Estival 2002 Sa

ro

21 Nov, 2023 09:00 887 Marime text

Subsemnata, BORCEA MIHAELA-MARIANA, în calitate de administrator unic al societății MUNTENIA ESTIVAL 2002 S.A., cu sediul social în Complex Muntenia – I3, Camera nr. 2, în incinta Hotel Muntenia, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr.  J13/3318/2018, CUI 14681603, în conformitate cu dispozițiile art. 117 din Legea societăților nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare și în conformitate cu prevederile art. 12 din Actul Constitutiv al societății, convoc ADUNAREA GENERALĂ EXTRAORDINARĂ A ACȚIONARILOR MUNTENIA ESTIVAL 2002 SA, pentru data de 27.12.2023, ora 13:00, la sediul societății MUNTENIA ESTIVAL 2002 S.A., din Județul Constanța, Mun. Mangalia, Olimp, Complex Muntenia – I3, Camera nr. 2, în incinta Hotel Muntenia.
În cazul în care nu sunt întrunite condițiile pentru desfășurarea ședinței sau pentru adoptarea în mod valabil a hotărârilor, prin prezenta se convoacă o nouă Adunare Generală Extraordinară a Acționarilor pentru data de 28.12.2023, ora 13:00, la sediul social al MUNTENIA ESTIVAL 2002 S.A., din Județul Constanța, Mun. Mangalia, Olimp, Complex Muntenia – I3, Camera nr. 2, în incinta Hotel Muntenia, având aceeași ordine de zi.
Ordinea de zi va fi următoarea:
1. Aprobarea înstrăinării imobilului constând în teren și construcții situat în jud. Constanța, Mun. Mangalia, Loc. Olimp, Complex Muntenia – I3, intabulat în Cartea Funciară a Municipiului Mangalia cu nr. 101214.
2. Aprobarea înstrăinării mijloacelor fixe și obiectelor de inventar ce deservesc acest imobil.
3. Aprobarea înstrăinării bunurilor menționate la punctul. 1 și la punctul 2 se va realiza prin vânzare sau prin transfer de afacere.
Prețul total al bunurilor imobile și mobile prevăzute la punctul 1 și la punctul 2 va fi de minimum 10.000.000 (zecemilioane) euro, echivalent în lei. La înstrăinarea acestor bunuri, societatea va aplica regimul juridic al taxei pe valoarea adăugată așa cum este aceasta reglementată de lege pentru modalitatea de înstrăinare respectivă.
Prețul total al bunurilor imobile și mobile prevăzute la punctul 1 și la punctul 2 va fi încasat astfel: 50% din valoarea tranzacției la încheierea contractului de vânzare și restul de 50% în termen de 3 ani de la data încheierii contractului de vânzare, în 3 (trei) tranșe anuale. Scadența și cuantumul fiecărei tranșe urmează a fi stabilite, cu puteri depline, de împuternicitul acționarilor, dna. Borcea Elena.
Pentru încasarea diferenței de preț de 50%, societatea va solicita cumpărătorului garanții contractuale.
4. Împuternicirea administratorului unic al M&A TURISM LITORAL S.R.L., dna. Borcea Elena, pentru a semna orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a hotărârii AGEA, inclusiv, dar fără a se limita la semnarea contractul de vânzare și orice act adițional la acesta, stabilirea cuantumului și scadenței fiecărei transe de preț, semnarea contractelor de garanție și pentru a îndeplini toate procedurile și formalitățile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acționarilor, inclusiv formalitățile de publicare și înregistrare a acestora la Registrul Comerțului.
5 . Diverse.
La Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor sunt îndreptățiți să participe și să voteze toți acționarii înregistrați în Registrul Acționarilor la data de referință 22.12.2023.
Accesul acționarilor persoane fizice îndreptățiți să participe la Adunarea Generală Extraordinară este permis prin simpla probă a identității acestora, făcută cu actul de identitate, iar în cazul acționarilor persoane juridice sau acționarilor persoane fizice reprezentate, cu împuternicirea/procura dată persoanei fizice care le reprezintă.
Fiecare acționar înregistrat la data de referință menționată mai sus are dreptul de a desemna, în limitele legii, o altă persoană în calitate de reprezentant pentru a participa și vota în numele său în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor. Pentru a putea fi desemnat ca reprezentant, respectiva persoană trebuie să aibă capacitate deplină de exercițiu.

Desemnarea reprezentantului se va face prin completarea formularului de procură specială pus la dispoziție de societate. Procura specială va fi întocmită în 3 exemplare, din care un exemplar va fi păstrat de acționar, un exemplar va fi înmânat reprezentantului ca acesta să își poată dovedi calitatea în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor, iar un exemplar va fi transmis în original la sediul social al societății, împreună cu documentele care atestă identitatea acționarului și ale reprezentantului, cu mențiunea pe plic ”Pentru Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor din data de 27.12.2023/28.12.2023”, astfel încât să fie primit de societate până la data de 22.12.2023, ora 17:00.
Acționarii înregistrați la data de referință au posibilitatea de a vota prin corespondență înainte de data întrunirii Adunării Generale Extraordinare, utilizând formularul de vot prin corespondență pus la dispoziție de societate.
Formularele de vot prin corespondență completate și semnate, în original, însoțite de documentele care atestă identitatea acționarului, vor fi transmise la sediul social al societății, astfel încât să fie primite de societate până la data de 22.12.2023, ora 17:00, având mențiunea pe plic ”Pentru Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor din data de 27.12.2023/28.12.2023”. Formularele de vot care nu sunt primite până la data indicată mai sus nu pot fi luate în calcul pentru determinarea cvorumului și majorității în Adunarea Generală. 
În situația în care acționarul care și-a exprimat votul prin corespondență participă personal sau prin reprezentant la Adunarea Generală, votul prin corespondență exprimat pentru respectiva adunare generală va fi anulat. În acest caz, va fi luat în considerare doar votul exprimat personal sau prin reprezentant.    
Acționarii reprezentând, individual sau împreună, cel puțin 5% din capitalul social, au dreptul de a introduce noi puncte pe ordinea de zi a adunării generale, cu condiția ca fiecare punct să fie însoțit de o justificare sau de un proiect de hotărâre propus spre adoptare de adunarea generală, și dreptul  de a prezenta proiecte de hotărâre pentru punctele incluse sau propuse spre a fi incluse pe ordinea de zi a adunării generale. Propunerile de completare a ordinii de zi și de prezentare a proiectelor de hotărâri pentru punctele incluse sau propuse pentru a fi incluse pe ordinea de zi, vor fi transmise la sediul societății, în original, în termen de cel mult 15 zile de la data publicării convocării, împreună cu documentele care atestă identitatea acționarului, cu mențiunea pe plic ”Pentru Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor din data de 27.12.2023/28.12.2023”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii