Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 02 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiparus Simona titular al proiectului Înființare trup de pădure în comuna Corbu, județ Constanța anunță publicul interest asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM

ro

02 Jul, 2024 09:00 129 Marime text

Subsemnata Chiparus Simona  titular al proiectului Înființare trup de pădure în comuna Corbu, județ Constanța anunță publicul interest asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI ȘI NU ESTE NECESARĂ PARCURGEREA CELORLALTE ETAPE DIN PROCEDURA DE EVALUARE ADECVATĂ, încadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: Înființare trup de pădure în comuna Corbu, județ Constanța, propus a fi amplasat în UAT Corbu, tarla 83, parcela A406/8.
  1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța str. Unirii nr.23 în zilele de luni-vineri, întreorele 9-13, precumși la următoareaadresă de internet (http:\\apmct.anpm.ro).
Publiculinteresatpoateînaintacomentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii