Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clarificare privind acuzațiile de contaminare a carburantului cu apă la stația RO Brătianu

ro

20 May, 2024 16:23 707 Marime text

Cu privire la recentele acuzații de contaminare a carburantului cu apă la stația RO Brătianu, dorim să aducem clarificări și să expunem faptele așa cum s-au desfășurat în realitate.
Stația RO Brătianu a funcționat mulți ani în regim independent. Recent, am ales să ne alăturăm francizei RO Concept OSCAR tocmai pentru valorile brandului, etica în business și calitatea carburantului.Respectarea promisiunii de calitate printr-un control complet pe fluxul de aprovizionare și de livrare este unul dintre argumentele care m-au determinat să mă alătur francizei RO. Carburantul este urmărit de la achiziție până la livrarea acestuia la clientul final: achiziție, transport, stocare în depozitele OSCAR, distribuție cu flota proprie și o calitate controlată, în toate punctele esențiale ale lanțului logistic.
De curând, stația noastră a fost pusă sub lumina acuzațiilor referitoare la contaminarea carburantului cu apă. În niciun videoclip prezentat în articolul de pe site-ul publicației locale nu se arată că apa amestecată ar fi fost achiziționată de la pompa stației RO Brătianu.
În urma sesizării primite, în prezența clientului, stația RO Brătianu a verificat pe loc sistemul de detecție a apei și a prelevat probă din același pistol (pompă), efectuând testul de detecție a apei. Ambele verificări NU au detectat prezența apei în carburant.În plus, această stație RO, precum toate celelalte din franciză, sunt dotate cu sisteme de măsurare și control Gilbarco Veeder – Root, care monitorizează în permanență nivelul de apă din rezervoare.
Reprezentanții Francizei RO Concept OSCAR, au intervenit rapid, oferind publicației de presă locale toate rezultatele testelor. Cu toate acestea, este regretabil că doar o parte dintre aceste informații au fost incluse în articolul publicat.
Este important de menționat că susținem întotdeauna dialogul deschis și transparent cu toți clienții noștri, indiferent de câți ani ne leagă sau de amploarea relației comerciale. Suntem recunoscători pentru susținerea și încrederea exprimată de mulți dintre clienții noștri în comentariile articolului postat pe site-ul publicatiei locale.
În încheiere, reafirmăm angajamentul nostru față de respectarea standardelor și reglementărilor din industrie, pentru a asigura clienții noștri că primesc doar carburant de cea mai înaltă calitate.Cu această ocazie, invităm în perioada următoare pe oricine își dorește să vină și să se convingă de calitatea carburantului, sistemul de măsurare și control Gilbarco Veeder – Root, punând la dispoziție toate rezultatele verificărilor efectuate din 2 în 2 ore.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii