Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DAX SOLAR ONE SRL, anunț de mediu pentru „Construire centrală fotovoltaică, branșamente utilități și organizare executare lucrări“, amplasat în extravilan comuna Cuza Voda, județul Constanta

ro

11 Jul, 2024 12:58 429 Marime text

 
DAX SOLAR ONE S.R.L, anunță publicul interesat asupra luării deciziei actualizării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul: CONSTRUIRE CENTRALĂ FOTOVOLTAICĂ, BRANȘAMENTE UTILITĂȚI ȘI ORGANIZARE EXECUTARE LUCRĂRI, propus a fi amplasat în județul Constanta, Comuna Cuza Voda, sat Cuza Voda, extravilan, pentru care a mai fost emisa DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE nr. 104 din 25.03.2024.
 
Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, din municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23, județul Constanța și la adresa titularului, municipiul Constanța, Str. Pescarilor nr. 35 D, etaj P, ap. 2, județ Constanța (contact: avizetcp@gmail.com), titular Diaconu Florin, în zilele de luni-joi, între orele 08.00-16.00 și vineri între orele 08.00-14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, din municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23, județ Constanța, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii