Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIVINE SOLAR ENERGY SRL solicită de la APM Constanța evaluarea impactului asupra mediului pentru construire centrală fotovoltaică în Tulcea

ro

11 Sep, 2024 10:18 128 Marime text
 
DIVINE SOLAR ENERGY S.R.L, titular al proiectului „CONSTRUIRE CENTRALĂ ELECTRICĂ FOTOVOLTAICĂ, BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI ȘI ORGANIZARE EXECUTARE LUCRĂRI”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M Tulcea, prin continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „CONSTRUIRE CENTRALĂ ELECTRICĂ FOTOVOLTAICĂ, BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI ȘI ORGANIZARE EXECUTARE LUCRĂRI” propus a se realiza în extravilanul Mun. Tulcea, Tarlaua 47, Parcela799 sau identificat prin CF 50210, Jud. Tulcea.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M Tulcea, strada 14 Noiembrie, nr.5, Tulcea, în zilele de luni-joi, între orele 08:00-16:30 și vineri între orele 08:00-14:00, precum și la urmatoarea adresă de internet: http://apmtl.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a A.P.M Tulcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii