Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

INTELLIGENT PARK ENERGY SRL, anunț de mediu pentru „Construire centrală electrică fotovoltaică, branșamente utilități și organizare executare lucrări“, amplasat în intravilan Medgidia

ro

11 Jul, 2024 13:01 239 Marime text
 
INTELLIGENT PARK ENERGY S.R.L, cu adresa in mun. Bucuresti, sector 1, str Avionului, nr 26, birou B, etaj 1, anunta publicul interesat asupra actualizarii deciziei etapei de incadrare pentru proiectul: *CONSTRUIRE CENTRALA ELECTRICA FOTOVOLTAICA, BRANSAMENTE UTILITATI SI ORGANIZARE EXECUTARE LUCRARI*, amplasat in intravilan mun. Medgidia, judetul Constanta.
 
Decizia autoritatii de mediu, precum si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consuktate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, judetul Constanta si la sediul titularului INTELLIGENT PARK ENERGY S.R.L., cu adresa in Mun. Bucuresti, sectior 1, str. Avionului, nr 26, birou B, etaj 1, in zilele de luni-vineri, intre orele 08:00-14:00, precum si la urmatoarea adresa de internet: http://apmct.anpm.ro.
 
Observatiile/ contestatiile publicului se primesc la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, din Municipiul Constanta, str. Unirii, nr 23, Judetul Constanta, in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii