Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kaufland Romania SCS anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM pentru proiect propus a fi amplasat pe b-dul. Aurel Vlaicu, nr. 222

ro

08 Aug, 2024 09:00 210 Marime text


Kaufland Romania S.C.S., titular al proiectului “Realizare puț forat în incinta Kaufland Maritimo” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI ȘI NU ESTE NECESARĂ PARCURGEREA CELORLALTE ETAPE DIN PROCEDURA DE EVALUARE ADECVATĂ, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Realizare puț forat în incinta Kaufland Maritimo”, propus a fi amplasat în Constanța, B-dul. Aurel Vlaicu, nr. 222, jud. Constanța.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța, din str. Unirii, nr. 23, în zilele de luni-vineri între orele 09:00-13:00, precum și la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro. 
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii