Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OUAI Poarta Albă, acord de mediu pentru proiectul modernizării Plotului CDi-1 Poarta Albă

ro

11 Oct, 2024 15:10 136 Marime text
 
Delicoti Nicoleta administrator O.U.A.I. Poarta Albă, titular al proiectului:
„MODERNIZAREA PLOTULUI CDI-1 POARTA ALBĂ, DIN AMENAJAREA DE IRIGAȚII CARASU – POARTA ALBĂ”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII  IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI ȘI NU ESTE NECESARĂ PARCURGEREA CELORLALTE ETAPE DIN PROCEDURA DE EVALUARE ADEVCATĂ, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul pentru proiectul: „MODERNIZAREA PLOTULUI CDi-1 POARTA ALBĂ POARTA ALBĂ, DIN AMENAJAREA DE IRIGAȚII CARASU – POARTA ALBĂ”, propus a fi amplasat în Ferma nr. 8.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța din str. Unirii, nr.23, Județul Constanța, în zilele de luni până vineri între orele 09.00-11.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii