Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PENNY desfășoară o campanie de loializare prin care clienții pot ajuta tinerii să meargă la liceu

ro

24 Sep, 2024 12:14 276 Marime text
Campanie PENNY

Arta culinară cere inspirație și creativitate, îndemânare în lucrul cu ingredientele, dozarea corectă a mirodeniilor și folosirea ustensilelor de gătit potrivite. Ca să poți obține gustul desăvârșit, textura perfectă și aroma savuroasă a preparatului, trebuie să folosești toate trucurile legate de modul de gătire. Așa că, dă-ți imaginația la maxim, aprovizionează-te cu ingrediente de calitate de la PENNY și alege ustensilele de preparare și vasele de gătit potrivite pentru fiecare tip de rețetă.
De la vase din sticle pentru cuptor, la cuțite, răzători, spatule și teluri, fiecare unealtă are un scop precis și un rol important în procesul de gătit, contribuind la îmbunătățirea gustului și texturii preparatelor. Alege cele mai importante ustensile de bucătărie de la VIVESS ca să obții preparate delicioase, care vor face deliciul tuturor celor invitați la masă. Le găsești pe toate la PENNY, la un preț cu 50% mai mic, până la 5 noiembrie, în cadrul campaniei de loializare cu acumulare de puncte bonus. Profită de oferta de luna aceasta și cumpără-ți cele mai bune produse pentru pregătirea, coacerea și depozitarea mâncărurilor!

Achiziționând produse din colecția VIVESS de la PENNY, în perioada campaniei, te bucuri de ustensile de bucătărie de calitate, la cel mai mic preț, și faci și o faptă bună, susținând tinerii din mediile defavorizate să-și continue studiile. Cu un produs cumpărat oferi o șansă la educație.
Prin această campanie, PENNY continuă, alături de World Vision România, cauza „Vreau în clasa a 9-a”, program prin care zeci de elevi sunt ajutați să acceseze programe educaționale, stimulându-le interesul pentru continuarea studiilor. Anul acesta, PENNY a dublat numărul elevilor pe care îi ajută să continue studiile, adăugând încă 70 de elevi pe care să îi susțină pe toată durata liceului.
Produsele din coleția VIVESS pot fi achiziționate la jumătate de preț în cadrul campaniei de loializare ce se desfășoară în toate magazinele PENNY. Tot ce trebuie să faci este să cumperi produse de la PENNY, pentru care vei primi puncte bonus. La fiecare 20 lei cheltuiți, primești 1 punct bonus, iar la achiziționarea produselor din promoțiile săptămânale, ai extra puncte bonus calculate săptămânal pe fiecare produs în parte. Mecanica de reducere este următoarea: la 5 puncte bonus acumulate, ai 50% reducere din prețul standard, pentru un produs din colecția VIVESS. Iar dacă folosești cardul PENNY, îți dublezi punctele primite pentru valoarea fiecărui bon fiscal și ai șansa să-ți cumperi mai repede ustensilele care îți vor fi de ajutor în bucătărie.
Fiecare produs cumpărat reprezintă o șansă în plus la continuarea studiilor pentru elevii din medii defavorizate.
 
Acest articol a fost realizat cu sprijinul PENNY.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii