Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Lumina, anunț de mediu privind proiectul „Construire Centru de colectare deșeuri prin aport voluntar”

ro

13 Sep, 2024 12:14 121 Marime text

PRIMĂRIA COMUNEI LUMINA, titular al proiectului „CONSTRUIRE CENTRU DE COLECTARE DEȘEURI PRIN APORT VOLUNTAR”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „CONSTRUIRE CENTRU DE COLECTARE DEȘEURI PRIN APORT VOLUNTAR”, propus a fi amplasat în comuna Lumina, intravilan, parcela A314/2/8-lot I, județul Constanța.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanta, str. Unirii nr.23, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00-13,00, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii