Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC AUTO MERSEN SERVICE SRL anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru construire hală

ro

09 Oct, 2024 14:20 165 Marime text
Sursa foto: freepik

S.C. AUTO MERSEN SERVICE S.R.L., titular al proiectului „CONSTRUIRE C1 -  HALĂ SERVICE  ÎN REGIM PARTER  ȘI ÎMPREJMUIRE  TEREN”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „CONSTRUIRE C1 -  HALĂ SERVICE  ÎN REGIM PARTER  ȘI ÎMPREJMUIRE  TEREN”, propus a fi amplasat  în COMUNA AGIGEA, INTRAVILAN, STRADA PLANTELOR, NR. 15  (FOSTĂ SOLA 69, PARCELA A 293/9, LOT 2), JUDEȚUL CONSTANȚA.

1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța, din strada UNIRII nr. 23,în zilele de luni-vineri, între orele 08-16, precum și la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii