Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UAT Poarta Albă anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM pentru proiectul ,,Înființare distribuție gaze’’

ro

26 Jul, 2024 09:00 130 Marime text

UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ COMUNA POARTA ALBĂ, cu sediul în Calea Bucureşti, nr. 25, judeţul Constanţa, C.F. 4515239, tel/fax: 0241/853228, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ,,ÎNFIINȚARE DISTRIBUȚIE GAZE’’, propus a fi amplasat în comuna Poarta Albă.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamenteză pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța, din strada Unirii, nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 08.00-16.00, precum și la următoarea adresă de internet: office@apmct.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorități competente pentru protecția mediului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii