Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania „100 de Zile pentru 100 de Ani”, dedicata Cazinoului din Constanta, va continua

ro

25 Aug, 2011 16:49 1577 Marime text

Campania „100 de Zile pentru 100 de Ani”, dedicata Cazinoului din Constanta, va continua

Asociatia Absolventilor din Universitatea Maritima Constanta apreciaza ca fiind oportuna decizia consilierilor locali din Constanta, care au votat in unanimitate trecerea Cazinoului din administrarea municipalitatii in administrarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, pe perioada lucrarilor de reabilitare a edificiului emblema al orasului de la malul marii.
Acest pas marcheaza intrarea campaniei “100 de Zile pentru 100 de Ani” intr-o noua faza, initiatorii ei propunandu-si sa urmareasca derularea procedurilor pentru reabilitarea cladirii si pastrarea atentiei publicului asupra starii Cazinoului.
Asociatia Absolventilor din Universitatea Maritima Constanta considera ca, in acest moment, Guvernul Romaniei, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si reprezentantii sai din teritoriu are datoria sa actioneze cu celeritate pentru preluarea Cazinoului si inceperea reabilitarii.

“Trecerea Cazinoului din Constanta in administrarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului nu inseamna ca problema s-a rezolvat. Mai este drum lung pana cand scopul campaniei va fi implinit, prin urmare, ne vom concentra eforturile pe monitorizarea situatiei de facto, pana la taierea panglicii inaugurale.. Chiar daca, pana in acest moment, toate autoritatile au raspuns prompt si responsabil, este datoria societatii civile sa nu-si slabeasca atentia. Noi, constantenii, stim ca, dupa Sarbatoarea Sfintei Maria, vremea incepe sa se strice. Vor veni ploi si vijelii, prin urmare Cazinoul din Constanta trebuie pregatit sa le faca fata” a declarat Ovidiu Cupsa, vicepresedinte al Asociatiei Absolventilor din Universitatea Maritima Constanta si manager al proiectului “100 de Zile pentru 100 de Ani”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ro ro 25 Aug, 2011 20:03 sa-l ia udrea, acu, ca asta a vrut!