Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionatul Mondial de Pescuit la Crap

ro

24 Sep, 2012 22:19 1603 Marime text

In perioada 27-30 septembrie 2012, pe Lacul Corbu - Mamaia, va avea loc Campionatul Mondial de Pescuit la Crap 2012 - editia a XIV-a , eveniment organizat de RIG SERVICE S.A, A.G.V.P.S. Romania si Consiliul Judetean Constanta si promovat de catre Asociatia Litoral - Delta Dunarii si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Competitia are un caracter international, beneficiind de prezenta a 21 de tari - Romania, Africa de Sud, Anglia, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Franta, Grecia, Italia, Kazahstan, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Portugalia, Rusia, Serbia, Slovenia, Spania, Ucraina, Ungaria.

Programul delegatiilor participante va fi unul foarte strans, acesta debutand marti, 25 septembrie, cu sosirea participantilor si o seara festiva traditionala romaneasca.

In data de 26 septembrie, incepand cu ora 09.30, va avea loc Parada Natiunilor participante la Campionatul Mondial pe traseul: Hotel Central - Bulevardul Mamaia - Bulevardul Lapusneanu - City Park Mall - Bulevardul Tomis - Cazino - Portul Tomis - Strada Mircea cel Batran - Bulevardul Mamaia - Pavilionul Expozitional Constanta, urmata de Deschiderea Oficială programata pentru ora 11.00, la Pavilionul Expozitional Constanta.

Tot in aceasta zi, la ora 15.00 va avea loc sedinta tehnica a managerilor echipelor participante la "Balon", langa pista de concurs de pe lacul Corbu. La ora 19:00 toti participantii sunt invitati la Gala de deschidere la Restaurant Club Melody Mamaia.

In intervalul 27-30 septembrie, timp de 72 de ore, va avea loc competitia propriu-zisa din cadrul Campionatului Mondial de Pescuit la Crap, urmand ca in seara zilei de 30 septembrie sa aiba loc Ceremonia de Premiere si Gala de Închidere a Campionatului Mondial (Club Fratelli Mamaia, ora 19.00).

Simultan cu derularea Campionatului Mondial de Pescuit la Crap, in perioada 26-30 septembrie, va avea loc Targul de Pescuit, vanatoare si ambarcatiuni de agrement, manifestare dedicata pasionatilor de pescuit si vanatoare, organizata la Pavilionul Expozitional Constanta.

Pe aceasta cale invitam reprezentantii mass-media la toate evenimentele asociate Campionatului Mondial de Pescuit la Crap (Parada Natiunilor participante, Deschiderea Oficiala a Campionatului, etc.), precum si pe pista de concurs de la lacul Corbu in perioada 27 - 30 septembrie, pentru a surprinde momente din cadrul competitiei.

Corina Martin

Presedinte

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii