Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalului de endurocross pentru amatori din estul europei "Moto Xcountry Festival 2011"

ro

11 Aug, 2011 23:09 1050 Marime text

Buşteni, 11 august 2011:

Asociaţia Centrul de Excelenţă pentru Dezvoltare Durabilă (CEDD) prin intermediul portalului său www.mentineromaniacurata.ro vă invită la cea de-a 5 - cea ediţie a celui mai mare festival de endurocross pentru amatori din estul europei Moto Xcountry Festival care va avea loc în perioada 11-14 august 2011 la Buşteni.

Acest festival este un turnir al cavalerilor moderni rătăciţi în era computerizată, un eveniment deschis atât piloţilor profesionişti cât şi amatorilor de moto off-road din întreaga europă.

Piloţii prezenţi işi vor arată maiestria mânuirii cailor putere într-un spectacol nocturn de deschidere urmat de trei zile de concurs, demonstraţii off-road în pauzele dintre manşe , cinci grupe valorice, 25 starturi spectaculoase şi petreceri inedite în trei seri de camping, bar, ceaune şi grătare.

Pe noi ne veţi întalni acolo gata să vă vorbim despre colectarea selectivă cât şi despre impactul deşeurilor produse de noi, înarmaţi cu pliante şi ghidul de colectare selectivă de la EcoRomAmbalaje, cu detalii despre portalul www.mentineromaniacurata.ro, prima platforma de informare, instruire şi dezbatere despre colectarea selectivă şi deşeuri.

O sa fim alături de organizatiri pe toată durata festivalului, şi vom încerca să vă convingem să aruncaţi Pet-urile la Platsic, ambalajele la Hâtrie şi sticla la locul ei, aratandu-vă ce paţeşte planeta în fiecare zi din cauza deşeurilor pe care le lăsăm în urma noastră.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii