Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoralul Romanesc si Delta Dunarii vor fi promovate la Targul International de Turism Holiday Market !

ro

15 Mar, 2011 17:43 895 Marime text

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului LITORAL - DELTA DUNARII va participa in perioada 17-20 martie a.c., Palatul Parlamentului Bucuresti, la cea de-a doua editie a Targului International de Turism Holiday Market , organizat de Patronatul ANAT, unde va promova destinatiile turistice majore ale Romaniei - Litoralul Romanesc si Delta Dunarii.

Consideram ca participarea la astfel de manifestari expozitionale, alaturi de agentiile de turism care vand pachete de servicii turistice pentru destinatiile Litoral si Delta Dunarii, este primordiala pentru promovarea acestora ca destinatii atractive si accesibile, atat pe piata interna cat si pe cea externa, mai ales in contextul apropierii sezonului estival.

In standul Asociatiei LITORAL - DELTA DUNARII vizitatorii vor putea regasi materiale de informare turistica precum si oferte pentru litoralul romanesc si in Delta Dunarii. Astfel, un pachet de 2 nopti la un hotel de 4 * (cazare in camera dubla cu mic dejun, pranz traditional de Paste, surpriza de la Iepuras, sauna inclusa) ajunge la aproximativ 340 lei/ persoana.

Pentru sarbatoarea de 1 Mai, ofertele pleaca de la 70 lei lei/ persoana/ noapte - hotel de 3* cu mic dejun, 137 lei /persoana/ noapte - hotel de 4* cu mic dejun inclus.

In data de 17 martie a.c., intre orele 12.00 si 13.00, in cadrul Centrului de Presa al manifestarii expozitionale, va asteptam sa participati la lansarea oficiala de noi rute aeriene catre litoralul romanesc, alaturi de reprezentantii Aeroportului International „Mihail Kogalniceanu" Constanta si Medalion Air.

Corina Martin

Presedinte

Denisa Raucescu

Consilier Turism

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii