Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în conducerea executivă a FATA Asigurări Bogdan Pîrvu îl înlocuieşte pe Diego De Gennaro în funcţia de Director General

ro

06 Feb, 2012 18:04 1403 Marime text

În cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al societăţii FATA Asigurări din data de 02.02.2012, s-a acceptat demisia domnului Diego De Gennaro din funcţia de Director General al companiei. În cadrul aceleiaşi şedinţe, Consiliul de Administraţie al FATA Asigurări l-a numit în funcţia de Director General pe domnul Bogdan Pîrvu, care deţinuse până în prezent funcţia de Director General Adjunct.

Astfel, domnul Bogdan Pîrvu a devenit Director General al FATA Asigurări, ocupând poziţia rămasă vacantă prin aprobarea de către acţionariatul societăţii a cererii de retragere a domnului Diego De Gennaro din toate funcţiile deţinute.

Sunt onorat de încrederea acordatã de cãtre Consiliul de Administraţie al FATA Asigurãri prin aceastã învestire. Doresc sã rãsplãtesc aceastã încredere prin consolidarea cifrei de afaceri a companiei, în ciuda condiţiilor macro-economice nefavorabile şi a faptului că piaţa asigurãrilor din România are de suferit din aceste considerente. Un alt obiectiv important al companiei, de care mã voi preocupa personal, va fi acela de a oferi stabilitate şi încredere clienţilor tradiţionali ai FATA Asigurãri, devenind astfel un adevãrat partener pe termen lung pentru aceştia" ne-a declarat Dl. Bogdan Pîrvu cu ocazia învestirii în funcţia de Director General.

Bogdan Pîrvu are o carieră de peste 12 ani în domeniul asigurărilor, perioadă în care a acumulat o importantă experienţă, fiind în special cunoscut pentru activitatea intensă desfăşurată în domeniul asigurărilor agricole. Şi-a început cariera în asigurări alături de OMNIASIG Asigurări Agricole, continuând în cadrul AGRAS, unde a ocupat funcţia de Director General Adjunct, până în anul 2006, când s-a alăturat companiei FATA Asigurări, în cadrul căreia, din anul 2008, a ocupat poziţia de Director General Adjunct.

Odată cu schimbarea managementului, acţionarii societăţii au în vedere dezvoltarea ulterioară a companiei şi consolidarea poziţiei în sectorul asigurărilor agricole din România, punând accent pe necesitatea creării de valoare economică. FATA Asigurări intenţionează să acorde aceeaşi atenţie sectorului agricol român, propunându-se ca partener de încredere în mediul rural, pentru a face faţă provocărilor care privesc protejarea persoanei şi a patrimoniului agricultorilor, oferind cele mai bune soluţii de asigurare pentru toate nevoile lor.

Persoană de contact:

Oana RADU

PR Coordinator

0755.015.510

oana.radu@mxp.ro

Despre FATA Asigurări

Societatea FATA Asigurări a fost fondată de FATA Assicurazioni Danni SpA, companie deţinută 100% de către GENERALI Assicurazioni SpA, a treia companie ca mărime la nivel mondial. FATA Assicurazioni Danni SpA a fost preluată de către grupul GENERALI în anul 2000.

În anul 2006 a fost achiziţionat pachetul de acţiuni de la societatea GLOBAL Asigurări şi FATA Asigurări a început să opereze pe piaţa asigurărilor din luna octombrie a aceluiaşi an.

FATA Asigurări a devenit, datorită transferului de know-how de la compania mamă, care este lider în asigurările agricole în Italia, o companie de asigurări dedicată unei clientele şi unei pieţe de nişă, având ca profil asigurările agricole (culturi, animale, păduri) şi asigurările generale (cu excepţia RCA), oferind o gamă de produse specializate pe o structură modulară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii