Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Specialiştii din domeniul resurselor umane au făcut primii paşi spre crearea unui Club Regional

ro

10 Sep, 2012 19:42 1330 Marime text

Constanta , 7 septembrie 2012

Comunicat de presă
Specialiştii din domeniul resurselor umane au  făcut primii paşi spre crearea unui Club Regional


Joi, 06.09.2012 specialiştii din domeniul HR din zona Constanţei s-au întâlnit cu ocazia atelierului de management cu tema „Împărtăşirea de bune practici în domeniul resurselor umane şi înfiinţarea unui HR-Club regional”, organizat de către Centrul de Dezvoltare Managerială (CDM) şi HR-Club.

La atelier au participat aproximativ 20 de manageri de resurse umane din companii de renume precum: Oil Terminal, Duo, Euromaterna, Fiatest, Hay Group, Davi Protect & Security, Generali Asigurari  şi altele. Specialiştii în HR au discutat pe marginea proiectelor din domeniul resurselor umane ce pot fi considerate exemple de bune practici.

„Întâlnirea a fost un prilej excelent pentru a dezbate, împreună cu specialiştii domeniului de resurse umane, ultimele evoluţii ale industriei noastre. Discuţiile au pornit de la exemplele de succes bazate pe modalităţi de gestionare eficientă a sistemelor de HR, cum putem aduce împreună comunitatea HR pentru a împărtăşi permanent soluţiile care funcţionează sau care pot fi răspunsurile organizaţiilor la criza actuală. Întâlnirea de ieri a fost şi un moment optim pentru interacţiune sau networking. Vom organiza în continuare asemenea evenimente pentru a oferi ocazia colegilor din domeniul resurselor umane să se cunoască şi să afle care sunt ultimele tendinţe profesionale”, a declarat Florin Ioan Petean, Director Executiv CDM şi membru în Consiliul Director HR Club.

Specialiştii în resurse umane reuniţi cu această ocazie au decis demararea discuţiilor pentru crearea unui HR-Club regional, ce va avea rolul de a reprezenta comunitatea din domeniul resurselor umane şi de a facilita schimburile de bune practici.
 

„Mă încântă faptul că am reuşit să coagulăm cu ocazia Atelierului de Management în domeniul resurselor umane un HR-Club regional ce va putea reprezenta comunitatea HR din zona Timişoarei”, a explicat Dana Cavaleru, Director Executiv HR-Club.

Atelierul de resurse umane a fost organizat prin intermediul proiectului "Reţea naţionala de centre de informare şi consiliere privind cariera" (POSDRU/82/5.1/S/57774), cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, domeniul 5.1 - "Dezvoltarea şi implementarea măsurilor de ocupare".

Organizator: Cu o experienţă de peste 18 ani, Centrul de Dezvoltare Managerială este organizaţia cu cea mai îndelungată practică din România în livrarea de programe de training şi consultanţă. Credem în deviza noastră, “Business is Learning” aplicând acest principiu atât în munca noastră pentru clienţi cât şi în interiorul CDM, prin programele interne de dezvoltare şi perfecţionare continuă. Unicitatea abordării CDM provine din capacitatea de transfer în practică adaptată, verificată şi demonstrată în peste 18 ani de experienţă. Pentru mai multe informaţii despre CDM vă invităm să vizitaţi pagina noastră web www.cdm.ro
Co-organizator: HR Management Club este asociaţia profesioniştilor de resurse umane din România. Înfiinţat în anul 2004, misiunea HR Club este de a încuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea şi promovarea celor mai bune practici în domeniu.  În prezent, HR Club are un număr de 400 de membri, din peste 300 de organizaţii ce activează în principalele industrii din România. HR Club este membru al Asociaţiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) şi membru al Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA). Vă rugăm să ne vizitaţi la http://www.hr-club.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii