Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

V-ati intrebat care este secretul unui gratar bun?

ro

15 Jul, 2010 18:34 1125 Marime text

V-aţi întrebat care este secretul unui grătar bun? Pe lângă ingrediente, vreme bună, atmosferă şi companie, şi curăţenia este foarte importantă. Un grătar bun este un grătar curat!

Asociaţia MaiMultVerde şi Golden Brau continuă acţiunile de responsabilizare şi conştientizare din cadrul proiectului „Grătar curat 2010” în Constanţa, la Murfatlar, Popas Fântâniţa, sâmbătă, 17 iulie 2010.

„Grătar curat 2010” este un proiect de conştientizare şi responsabilizare demarat de Asociaţia MaiMultVerde şi Golden Brau. Timp de 11 săptămâni, voluntarii MaiMultVerde şi reprezentantii Golden Brau vor desfăşura activităţi de conştientizare şi curăţenie în zone de picnic din toată ţara. Este cunoscut faptul că în urma activităţilor de picnic rămân cantităţi impresionante de gunoi, iar eforturile autorităţilor şi organizaţiilor de mediu nu sunt suficiente pentru a păstra aceste zone de petrecere a timpului liber curate. Astfel, proiectul „Grătar curat 2010” îşi propune să informeze şi responsabilizeze participanţii la picnic despre importanţa păstrării curăţeniei în aceste zone naturale de petrecere a timpului liber.

Alături de voluntarii MaiMultVerde se va afla şi Raluca Lăzăruţ, prezentatoarea emisiunii SuperBingo Metropolis la Antena 1.

Acţiunea de curăţenie va începe sâmbătă, la ora 10.00 – transportul, cazarea şi masa sunt asigurate de MaiMultVerde. Mai multe detalii referitor la acţiune pot fi oferite la cerere.


Ema Macovei
Asistent comunicare
MaiMultVerde

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii