Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alpha Bank Romania lanseaza campania promotionala „Incarca-ti contul cu un Fiat 500”

ro

22 Jun, 2009 16:13 971 Marime text

Comunicat de presă

Alpha Bank Romania lansează campania promoţională „Încarcă-ţi contul cu un Fiat 500”

Alpha Bank România a lansat o nouă campanie promoţională prin care clienţii persoane fizice pot opta între două pachete de cont curent cu beneficii multiple, respectiv Pachetul Cont Curent şi Pachetul Alpha Premier.
Campania „Încarcă-ţi contul cu un Fiat 500” se desfăşoară până la 30 august şi are ca premiu acordat prin tragere la sorti,  un autoturism Fiat 500.

Clienţii ce aleg pachetele promoţionale „Cont Curent” sau “Alpha Premier” beneficiază de deschiderea contului în mod gratuit, precum şi de emiterea fără taxe a unui card AlphaCard Visa Electron sau, la alegere, a unui AlphaCard Visa Classic. De asemenea, pachetele includ şi accesul fără abonament sau taxă de conectare la serviciul de Internet Banking – Alpha Click, prin care clienţii pot efectua de oriunde din lume şi oricând operaţiuni bancare.

Pachetul promoţional „Alpha Premier” vine în sprijinul clienţilor cu o serie de avantaje adaptate nevoilor zilnice. Astfel, sumele disponibile în cont sunt bonificate la soldul zilnic, cu o dobândă atractivă, ce se capitalizează lunar, iar accesul la fonduri se poate face oricând, fără restricţii sau costuri.  În plus, pe perioada promoţiei clienţii beneficiază de o  reducere de 50% a comisionului de administrare.

Pentru a putea participa la tragerea la sorţi, având ca premiu un Fiat 500, clienţii trebuie să aibă cardul de debit activ, precum şi suma de 15 EUR / USD sau 50 RON disponibilă în contul curent sau minim 100 EUR, respectiv 400 RON în contul Alpha Premier.

Tragerea la sorţi a premiului va avea loc în data de 30 septembrie, iar regulamentul promoţiei este prezentat pe site-ul băncii: www.alphabank.ro.

Mai multe informaţii despre promoţia „Încarcă-ţi contul cu un Fiat 500” sunt disponibile în toate unităţile Alpha Bank Romania.

Bucureşti, 22 iunie 2009

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii