Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alpha Bank Romania lanseaza pachetul Alpha Access Superior

ro

22 Dec, 2010 17:03 1560 Marime text
Alpha Bank Romania ofera incepand din aceasta saptamana noul pachet Alpha Access Superior, un ansamblu de produse si servicii atasate contului curent.

Alpha Access Superior aduce un cumul de avantaje financiare, dar si un plus de confort pentru clienti. Astfel, acestia isi asigura castiguri imediate din dobanzile aplicate la soldul zilnic al contului curent si discounturile oferite de pachet, avand totodata acces oricand si de oriunde la fonduri prin intermediul cardului de debit Alpha Card Visa Clasic sau Electron, sau prin serviciul de internet banking, Alpha Click.

Pachetul include si serviciile de Debitare Directa si Ordine de Plata Programate ce ofera garantia efectuarii platilor curente la timp, dar si un management bun al banilorproprii.

Alpha Access Superior este disponibil in 3 valute (RON, EUR, USD), iar prin intermediul sau se poate derula toata gama de operatiuni bancare aferente conturilor curente. In primele 3 luni de la deschiderea pachetului clientii beneficiaza de o serie de reduceri operationale aferente ordinelor de plata (-10%) si serviciilor de debitare directa si ordine de plata programate (-10%). De asemenea, costurile platilor efectuate prin internet bankingsunt cu 35% mai mici pentru ordinele de plata in lei.

Clientii pot beneficia si de un cont curent Alpha Access Clasic, in alta valuta decat cea a contului Superior, cu administrare lunara gratuita, iar la comisioanele de administrare ale tuturor produselor incluse in pachet banca aplica inca o reducere de 35%.

Dobanda contului Alpha Access Superior este calculata pe intervale de suma (0 - 2.000, > 2000) si se capitalizeaza lunar.

Interval sumă

Rata dobânzii (%)

RON

EUR

USD

0 - 2.000

4%

2%

2%

> 2.000

1.50%

0.50%

0.50%

Pachetul Alpha Access Superior este disponibil in toate unitatile bancii din Bucuresti si din tara, iar detalii suplimentare pot fi obtinute pe website-ul bancii: www.alphabank.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii