Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banca Comerciala Carpatica incaseaza gratuit si facturile E.ON

ro

28 Jun, 2010 16:17 1091 Marime text
Incepand cu luna iunie 2010, Banca Comerciala Carpatica ofera un nou serviciu gratuit, respectiv incasarea facturilor E.ON. Plăţile aferente facturilor E.ON Moldova Furnizare S.A., E.ON Gaz Distribuţie S.A. şi E.ON Gaz România S.A. pot fi efectuate atat la ghiseele BCC , cat si prin intermediul ATM-urilor bancii, fara a se percepe vreun comision clientului.

Banca Comercială Carpatica vine astfel în sprijinul clienţilor prin dezvoltarea portofoliului de servicii şi oferirea de canale de distribuţie eficiente: 198 de unitati teritoriale raspandite pe intreg teritoriul tarii si 231 ATM-uri. Programul de funcţionare al unităţilor BCCse desfasoara zilnic, de luni până vineri, între orele 9.00-17.00.

Printre avantajele de care pot beneficia clientii prin utilizarea canalelor alternative de plată a facturilor se numara: posibilitatea de a opta pentru orice locaţie de plată aflată în apropiere, reducerea timpului alocat pentru plata facturilor, simplificarea procesului de plată şi nu în ultimul rând posibilitatea de a alege cea mai confortabilă soluţie de plată, inclusiv plata în numerar.

Banca Comercială Carpatica SA are sediul central în Sibiu şi este o bancă autohtonă, având capital majoritar român. În prezent, deţine o reţea teritorială vastă de 198 de sucursale şi reprezentanţe acoperind toate judeţele ţării şi Bucureşti, 231 ATM-uri si 33 ASV-uri. Produsele şi serviciile financiare oferite de bancă sunt dintre cele mai diversificate şi adaptate cerinţelor clienţilor persoane fizice, IMM şi Corporaţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii