Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR Asigurari Vienna Insurance Group implineste 9 ani de la infiintare

ro

20 Dec, 2010 23:29 1581 Marime text
BCR Asigurari Vinena Insurance Group, infiintata in 19 decembrie 2001 ca parte a Grupului Banca Comerciala Romana, primul grup financiar care a aplicat cu succes conceptul modern de one stop shop, reprezinta una dintre cele mai tinere subsidiare ale VIENNA INSURANCE GROUP- lider pe piata asigurarilor din Europa centrala si de est.

De la inceputul activitatii si pana in prezent, compania a cunoscut o serie de transformari atat din punctul de vedere al structurii actionariatului cat si al strategiei adoptate. In toti aceşti ani, BCR Asigurări s-a situat permanent in topul primelelor 5 companii de asigurari, pe segmentul asigurarilor generale.

BCR Asigurari este o companie tanara, dinamica, moderna, flexibila in a se adapta cerintelor pietei de asigurari. Astfel, oferirea de produse si pachete de asigurare noi, remodelarea procesului de gestionare si solutionare a daunelor, sunt doar doua exemple care dovedesc orientarea companiei catre cerintele si nevoile clientilor.

„Misiunea pe care ne-am asumat-o este aceea de a stabili relatii de parteneriat cu clientii nostri, oferind in acelasi timp angajatilor si colaboratorilor BCR Asigurari Vienna Insurance Group posibilitatea de a se afirma profesional. BCR Asigurari Vienna Insurance Group isi priveste relatia cu clientii sai ca pe una reciproc avantajoasa, iar efortul sustinut si seriozitatea indeplinirii angajamentelor asumate pot transforma aceasta legatura intr-un parteneriat de lunga durata", a declarat Mihai TECAU - Presedintele BCR Asigurari Vienna Insurance Group

2. "Primul RCA care iti arata drumul", Campania RCA care propune clientilor BCR Asigurari Vienna Insurance Group o oferta avantajoasa:

- persoanele fizice, posesori ai unui card de credit BCR, care achizitioneaza o asigurare RCA cu valabilitate de un an, au posibilitatea de achitare a politei de asigurare in 6 rate egale cu dobanda 0%;(lista actualizata la zi cu sucursalele,agentiile si punctele de lucru ale BCR Asigurari participante la acesata campanie o gasiti pe website-urile www.bcr.ro, www.bcrasig.ro si www.bcrasigurari.ro).

- clientii care vor incheia o asigurare RCA pe un an, au posibilitatea participarii la un concurs cu tragere la sorti avand ca premiu un sistem GPS;

- reducere aniversara de 9% pentru orice asigurare incheiata in ziua de 20 decembrie 2010, tuturor clientilor care viziteaza sucursalele sau agentiile BCR Asigurari VIG din toata tara;

- reducere aniversara de 9% pentru orice asigurare incheiata in zilele de 20, 21, 22, 23, 24 decembrie 2010, clientilor care viziteaza cele 4 noi sucursale din Bucuresti, ce vor fi inaugurate in data de 20 Decembrie, respectiv Sucursala sector 1 - Calea Plevnei, nr. 90-92, bl.10F - 10 E, sect. 1; Sucursala sector 3 - B-dul. Barbu Vacarescu, nr. 80; Sucursala Victoriei - Sos. Nicolae Titulescu, nr. 119, bl. 3, parter, sect. 1 si Sucursala Sector 4 - Calea Vacaresti, nr. 201, bl. 87, parter.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii