Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR oferă reduceri de comisioane clienţilor care vor să investească în acţiuni ale Fondului Proprietatea

ro

23 Jan, 2011 20:06 1094 Marime text
Bucureşti, 20 ianuarie 2011 - Banca Comercială Romană (BCR) oferă tuturor deţinătorilor de acţiuni ale Fondului Proprietatea, precum şi celor care doresc să investească în aceste titluri, o reducere la jumătate a comisionului de tranzacţionare la Bursă, acesta fiind acum de doar 0,25%, minim 10 lei/tranzacţie. Comisionul de 0.25% include toate taxele şi comisioanele BVB, Depozitarului Central şi CNVM (valoarea acestora este diponibila prin accesarea www.bvb.ro, www.depozitarulcentral.ro, www.cnvmr.ro).

„Listarea Fondului Proprietatea la Bursă de Valori Bucureşti în data de 25 Ianuarie 2011, reprezintă unul dintre cele mai aşteptate şi mai importante momente în evoluţia ultimilor ani ai pieţei de capital din România. BCR vine în întâmpinarea clienţilor săi cu această ofertă specială care mai cuprinde şi comision ZERO la deschiderea contului de tranzacţionare. Totodată, oferim şi acces gratuit la cele mai recente informaţii şi rapoarte legate de activitatea Fondului prin portalul http://investiţii.bcr.ro", a declarat Răzvan Furtună, şeful Departamentului Produse de Trezorerie Clienţi Retail, Direcţia Pieţe Financiare, BCR.

Pentru a putea tranzacţiona chiar din prima zi este necesară parcurgerea următoarelor etape:

Vânzătorul de acţiuni FP:

 încheie contract de brokeraj cu BCR şi deschide contul de tranzacţionare - GRATUIT!

 prezintă extrasul de cont din care rezultă numărul de acţiuni deţinute

 completează cererea de transfer a acţiunilor din Secţiunea I a Depozitarului Central în contul de tranzacţionare deschis la BCR

 plasează telefonic sau online ordinul de vânzare

Cumpărătorul de acţiuni FP:

 încheie contract de brokeraj cu BCR şi deschide deschide contul de tranzacţionare - GRATUIT!

 alimentează contul de tranzacţionare cu sumă ce se doreşte a fi investită

 plasează telefonic sau online ordinul de cumpărare

Pentru informaţii suplimentare puteţi contacta echipă Pieţe de Capital a BCR, la adresă de email dpf.retail@bcr.ro sau la următoarele numere de telefon: + 4021 408 55 94; + 4021 312 17 89; + 4021 408 55 93

Această ofertă este valabilă până la data de 31 Decembrie 2011.

* *

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private si a bancilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoare activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM - peste 2.000 de bancomate si POS - peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.

* *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17,4milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30septembrie2010, Erste Group detinea active totale in valoare de 206,5 miliarde EUR, inregistrand un profit net de736,8 milioane EUR si un raport cost/venituri de 48,7%.

* *

Precizari legale

Banca Comerciala Romana este intermediar inregistrat in registrul CNVM sub nr. PJR01INCR/400007 in baza Atestatului CNVM nr. 369/26.05.2006, sediu: Bd. Regina Elisabeta Nr 5, Sector 3 Bucuresti, telefon: 0801.0801.227, email: contact.center@bcr.ro.

Avertisment: Acest material are caracter pur informativ şi NU reprezintă o recomandare pentru produse si investiţii în instrumente financiare sau o oferta pentru a contracta produsele sau servicii de investitii financiare la care acest material se refera. Banca nu are nici o obligatie sau responsabilitate privind oferirea catre client a produselor prezentate in conditiile mentionate in prezentul material. Orice referinta la o cotatie sau pret de oferta din prezentul material in legatura cu un produs/serviciu are carecter pur indicativ si nu reprezinta cotatia sau pretul de oferta disponibil la momentul in care clientul va decide sa cumpere/contracteze respectivul produs/serviciu. Informaţii detaliate privind termenii si conditiile concrete in care puteti beneficia de produsele si serviciile BCR sunt furnizate potenţialilor investitori la momentul solicitării deschiderii de cont şi în timp util înaintea momentului prestării de serviciilor solicitate.

Va informam de asemenea ca este posibil ca Banca, afiliatii acesteia sau angajatii acesteia sa detina in nume propriu produsele/ instrumentele financiare la care se refera acest material, sa efectueze tranzactii de vanzare, cumparare sau orice alt tip de tranzactii cu aceste produse/instrumente financiare, sa fie formator de piata pentru aceste produse/instrumente financiare, sa ofere servicii de investment banking, creditare sau alte servicii in legatura cu emitentii mentionati in cuprinsul prezentului material sau sa fi intermediat oferte publice in in legatura cu acesti emitenti.

Avertisment important !

§ Investiţiile în instrumente financiare sunt supuse unor riscuri cum ar fi, riscul general de piata, riscuri legate exclusiv de emitent precum pozitia sa financiara sau rezultatele din operatiuni, riscul legat defluctuaţia preţurilor pieţei ce poate genera situatii precum devierea pretului unor instrumente structurate comparativ cu activul suport, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb;

§ BCR nu işi asuma nici o responsabilitate cu privire la randamentele portofoliului de instrumente financiare. Performanţa trecută a instrumentelor financiare nu reprezintă o garanţie pentru performanţele lor viitoare. Acestea sunt aspecte ce trebuie luate in considerare atunci cand decideti sa investesti in instrumente financiare, pentru un management eficient al tranzactiilor pe care le vei efectua;

§ Instrumentele financiare nu sunt depozite bancare si nu sunt garantate de nici o autoritate guvernamentala si, de asemenea, nu intra sub incidenta schemei de garantare a depozitelor;

§ Aceste instrumente nu reprezinta obligatii proprii ale BCR sau ale afiliatilor acesteia si nu sunt garantate, cu exceptia situatiei in care acest aspect este mentionat in mod expres in actele de emisiune sau in prospectul sau in alte documente ce contin termenii si conditiile privind un anumit instrument financiar;

Nu toate produsele de investitii sunt corespunzatoare sau adecvate pentru orice client. In cazul in care clientul doreste sa obtina recomandari/consultanta cu privire la investitia intr-un produs/serviciu, respectivul client va trebui sa contracteze separat serviciile unui consultant de specialitate pentru a se asigura ca produsul sau serviciul pe care clientul doreste sa-l contracteze este corespunzator nevoilor si preferintelor acestuia si ca riscurile asociate produsului/serviciului respectiv sunt pe deplin intelese.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii