Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR şi COSMOTE lansează o ofertă combinată de eBusiness pentru micro-intreprinderi

ro

06 Dec, 2011 17:52 1027 Marime text

 BCR dezvoltă parteneriatul strategic cu Romtelecom şi COSMOTE printr-o ofertă combinată de eBusiness pentru micro-întreprinderi (acces platfoma Antreprenor + pachete de voce & internet + echipamente IT&C la preţuri atractive);

 Pachetul combinat vizează creşterea competitivităţii micro-întreprinderilor prin îmbunătăţirea accesului la soluţii IT&C pentru vânzari, marketing, logistică, HR, control financiar;

 BCR & COSMOTE susţin prioritatea strategică a Uniunii Europene de stimulare a adoptării tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor de către întreprinderile mici şi mijlocii.

Bucureşti, 6 decembrie 2011 - Banca Comercială Română (BCR) şi COSMOTE România oferă microintreprinderilor cu o cifră de afaceri mai mică de un milion de euro, acces combinat la oferta de servicii a băncii şi a operatorului de telefonie mobilă. Astfel, BCR oferă clienţilor acces gratuit la platforma www.bcrclubantreprenori.ro (care include informaţii de business, training-uri online, interacţiune cu alţi antreprenori şi oportunităţi de afaceri) iar COSMOTE propune oferte atractive de voce şi acces la internet pentru clienţii care achiziţionează pachetele BCR dedicate micro-întreprinderilor (Premium sau Activ). Astfel, prin oferta COSMOTE, microîntreprinderile pot achizitiona la preţuri speciale laptop-ul Asus K52N împreună cu un mouse Microsoft şi modem 3G USB inclus, sau telefonul de ultimă generaţie Samsung Galaxy S II, prin intermediul cărora aceştia pot accesa serviciile disponibile pe Platforma Antreprenor.

Oferta comună este valabilă până la 31.01.2012 şi include, în scop promoţional, gratuitate timp de 1 lună la comisionul de administrare pentru pachetele de servicii bancare dedicate micro-întreprinderilor (BCR Premium sau Activ). Pe lângă oferta de eBusiness, BCR oferă până la sfârşitul anului 2011 limite de overdraft pre-aprobate de până la 40.000 RON. Microîntreprinderile pot folosi aceste fonduri pentru creditarea de ansamblu a activităţii curente.

Conform strategiilor adoptate la nivelul Uniunii Europene investiţiile în tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor la nivelul întreprinderilor mici influenţează în mod direct inovaţia, productivitatea, depăşirea barierelor birocratice şi crearea de locuri de muncă.

Colaborarea BCR - COSMOTE vizează creşterea competitivităţii companiilor mici din România prin îmbunătăţirea accesului la soluţii IT&C pentru vânzări, marketing, logistică, HR, control financiar. Oferta combinată BCR & COSMOTE adresează în mod direct provocări specifice identificate de către Comisia Europeană, precum:

 Îmbunătăţirea abilităţilor tehnice şi de management ale micilor întreprinderi

 Facilitarea accesului micilor întreprinderi la soluţii de eBusiness

 Diminuarea costurilor de proprietate asupra echipamentelor IT&C pentru micile întreprinderi

BCR oferă Pachetul Cont ANTREPRENOR BCR în 3 variante - Plus, Premium şi Activ. Componentele de bază oferite GRATUIT, incluse în toate cele trei variante sunt: Cont curent în lei, Serviciul de efectuare operaţiuni prin Canale Alternative, Card de debit în lei, Asigurare complexă pentru deţinătorul de card BCR VISA Business Electron.

Contul ANTREPRENOR BCR Premium si ACTIV conţin două beneficii nonbancare unice oferite în piaţă, respectiv Abonament GRATUIT la platforma de business dedicată Antreprenorilor - un portal de promovare a afacerilor (www.bcrclubantreprenori.ro) şi Pachetul de semnatură electronică - pentru care clienţii beneficiază de o reducere de 23% din preţul standard.

* *

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 17 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 668 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.000 de bancomate şi POS - peste 18.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce.

* *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 septembrie 2011, Erste Group detinea active totale in valoare de 216,1 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 2.631,9 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.4%.

* *

COSMOTE România avea 6,5 milioane de clienţi la 30 septembrie 2011. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii