Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cardurile de credit BCR sunt vandute si prin agentii Vienna Insurance Group

ro

19 May, 2009 17:00 850 Marime text

Cardurile de credit BCR sunt vândute şi prin agenţii Vienna Insurance Group

Bucureşti, 18 mai 2009 – Cardurile de credit ale Băncii Comericiale Române (BCR), Mastercard Standard, Mastercard Gold si Visa Powercard sunt vândute, începând cu luna aprilie 2009 şi prin intermediul agenţilor VIENNA INSURANCE GROUP

Agenţii VIENNA INSURANCE GROUP prezintă oferta şi strang documentaţia necesară de la client şi o trimit către unităţile BCR care introduc aplicaţia în sistem. Clientul este apoi anunţat în câte zile să se prezinte la cea mai apropiată unitate BCR ca să-şi ridice cardul.

„Vrem să fim cât mai aproape de clienţii noştri şi să le oferim tot confortul când cumpără produsele noastre. Agenţii VIENNA INSURANCE GROUP se pot întâlni cu clienţii oriunde şi oricând, scutindu-i astfel de un drum la bancă. Este un pas important pe care îl facem împreuna cu un partener extrem de important pentru noi, pentru clienţii noştri” a declarat Igor Zganjer, director Direcţia Carduri din cadrul BCR.

Prin intermediul consultanţilor financiari ai VIG este promovat deja un portofoliu de produse şi servicii financiare cuprinzând alături de cardul de credit, Pachetul de cont curent Esenţial şi Esenţial Plus, produse de economisire creditare în domeniul locativ, fonduri de pensii şi credite pentru companiile mici. În etapa următoare vor fi incluse în acest portofoliu de produse, creditul ipotecar şi creditul de nevoi personale. 

Parteneriatul dintre BCR ;i VIENNA INSURANCE GROUP a început în februarie 2009 şi este unul orientat către clienţi, către simplificarea relaţiei cu aceştia. VIENNA INSURANCE GROUP
deţine în România cea mai întinsă reţea de consultanţi financiari cu expertiză deosebită în asigurari.

Din reţeaua VIENNA INSURANCE GROUP fac parte BCR Asigurări, BCR Asigurări Viaţă, Asirom şi Omniasig.


BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR este cea mai importanta institutie bancara din Romania gestionand active de peste 17,1 miliarde de EUR. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 649 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Clientii corporate beneficiaza de serviciile BCR prin intermediul a 50 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari. Banca pune la dispozitia clientilor, persoane fizice si juridice, o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking, phone-banking si e-commerce. BCR emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS – peste 1.800 de bancomate si peste 15.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si in strainatate - prin subsidiare si reprezentante bancare, cu o prezenta marcanta, prin societatile sale de profil, pe piata leasingului, in domeniul managementului activelor, pe piata de capital, a pensiilor private, a bancilor de locuinte.
 
Erste Bank este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Europa Centrală. Cei peste 52.000 de angajati deservesc 17 milioane de clienti in aproape 3.000 de unitati situate in 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La data de 31 martie 2009, Erste Group avea active de 199,1 miliarde EUR, un profitul net de 232,1 milioane EUR si un raport cost/venituri de 53,8%.

*  *

Informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, puteti afla:
· Prin telefon la numarul 0801.0801.227 (InfoBCR) apelabil din reteaua de telefonie fixa, taxabil la tarif local indiferent de locul din tara de unde este apelat, la numarul 021/407.42.00 apelabil din orice retea sau la *0801227 apelabil prin intermediul serviciului Vodafone EasyDial, de luni pana duminica intre 8:00 si 22:00
· Prin e-mail la adresa contact.center@bcr.ro. Solicitarile dumneavoastra sunt preluate zilnic, iar informatiile disponibile in Contact Center va vor fi furnizate in termen de maxim 24 ore de la data receptionarii mesajului.
· Prin telefon la numerele 021/311.10.01 si 021/311.02.16 pentru asistenta carduri, disponibil 24 din 24 de ore, 7 zile din 7.

*  *

Pentru informatii suplimentare:

BCR, Directia de Comunicare
Tel. 312.00.56; Fax 313 0117
Corneliu Cojocaru, e-mail: cornel.cojocaru@bcr.ro
Cezar Marin, e-mail: cezar.marin@bcr.ro
Nicoleta Deliu, e-mail: nicoleta.deliu@bcr.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii