Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carrefour Romania si BRD - Groupe Société Générale lanseaza „Simplis Facturi”

ro

23 Sep, 2009 18:09 4458 Marime text

vizual_campanie.jpgPentru a veni in sprijinul clientilor sai, Carrefour isi largeste paleta de servicii oferite in magazinele sale, lansand din 14 septembrie 2009, impreuna cu BRD - Groupe Société Générale, serviciul gratuit Simplis Facturi": cea mai simpla si rapida modalitate de incasare a contravalorii facturilor anumitor utilitati si servicii.

Serviciul BRD de incasare a facturilor de utilitati si servicii, "Simplis Facturi" se alatura gamei de servicii Carrefour sub forma unui avantaj flexibil mereu la dispozitia clientilor.

"Simplis Facturi" este disponibil la receptie clienti sau casa electronice si electrocasnice , precum si pe linia caselor la Casa speciala Articole Voluminoase in toate cele 22 hypermarketuri Carrefour din Romania.

Cei care aleg sa-si faca cumparaturile in magazinele Carrefour pot beneficia de acest serviciu gratuit, fara costuri suplimentare. Clientii au astfel posibilitatea sa achite facturile proprii sau ale altor abonati ai furnizorilor de servicii/utilitati.

Se pot plati facturile pentru:

Electricitate: E.ON Moldova Furnizare

Telefonie fixa sau mobila: Cosmote, Orange, Romtelecom, Vodafone

Gaz: E.ON Gaz Romania, GDF Suez Energy Romania

Cablu TV: Boom TV

Rate credit: BRD Finance

Avantaje oferite:

  • O noua locatie de plata a facturilor curente
  • Orar de lucru cu publicul flexibil, conform programului fiecarui hypermarket Carrefour din Romania
  • Economie de timp platind facturile odata cu efectuarea cumparaturilor curente
  • Mai mult confort: fara cozi, o singura oprire la magazinul Carrefour
  • Servicii de calitate intr-un mediu cunoscut si primitor
  • Fara comisioane incluse pentru clienti

Pentru a castiga timp pretios, clientii care doresc sa achite rapid facturile de utilitati si servicii sunt asteptati cu factura/ile la punctele dedicate din magazinele Carrefour !

Astfel, incepand cu 14 septembrie 2009, clientii vor descoperi alternativa care ii avantajeaza - noul serviciu „Simplis Facturi" disponibil in toate hypermarketurile Carrefour Romania.

"Noul serviciu disponibil in toate hypermarketurile noastre face parte din grija Carrefour fata de clientii sai, in sensul ca dorim sa le oferim cat mai multe servicii, care sa le permita sa castige timp pretios gasind "totul sub acelasi acoperis". Extindem in acelasi timp relatia noastra cu Echipa BRD - Groupe Société Générale, oferind acest serviciu care se alatura beneficiilor, pe care le propunem impreuna, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor romanilor in contextul economic actual." afirma Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.

„Acest nou serviciu - „Simplis Facturi"- se incadreaza in strategia BRD - Groupe Société Générale de simplificare a accesului clientilor la produsele si serviciile bancii, lansata in ultimii ani. Colaborarea noastra cu partenerul Carrefour Romania face astazi un nou pas in intampinarea mai eficienta a solicitarilor clientilor nostri." declara Rozaura Stanescu, Director Executiv delegat al Departamentului Strategie si Marketing din BRD.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii