Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Citibank Romania a castigat premiul pentru cea mai buna platforma de internet banking pentru corporatii din Romania

ro

10 Aug, 2010 23:21 995 Marime text
Bucureşti - Citibank România a fost premiată pentru „Cea mai bună platformă de internet banking pentru corporaţii din România" în cadrul evenimentului de acordare a premiilor oferite de către publicaţia internaţională Global Finance. Acesta este al şaselea an consecutiv în care Citibank România primeşte un premiu Global Finance, ceea ce demonstrează inovaţia constantă şi excelenţa în gestiunea online a lichidităţilor şi a tranzacţiilor financiare.

Citi a câştigat premii importante în alte şase ţări din Europa Centrală şi de Est, printre care Cehia, Ungaria, Slovacia, Bulgaria, Ucraina şi Rusia.

Băncile desemnate de către Global Finance pentru a primi aceste premii au fost selectate pe baza următoarelor criterii: eficienţa strategiei de a atrage clienţii şi de a le oferi servicii bancare online, succesul cu care clienţii au fost convinşi să utilizeze opţiunile web, creşterea numărului de clienţi online, complexitatea produselor oferite, dovada existenţei unor beneficii tangibile ca urmare a funcţionalităţilor online, precum şi design-ul şi funcţionalitatea website-ului.

Tibor Pandi, Director General Citibank România, a declarat: „Misiunea Citibank a fost întotdeauna aceea de a construi relaţii puternice cu clienţii noştri, consolidându-ne poziţia ca furnizor de servicii de încredere şi ca partener. Această misiune, susţinută de investiţia constantă în tehnologie şi în sisteme performante, ne permite să concepem soluţii inovatoare ce vin în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri, în materie de administrare a lichidităţilor şi efectuare a tranzacţiilor în mediul online. Suntem onoraţi că eforturile noastre au fost confirmate de o publicaţie internaţională atât de importantă precum Global Finance".

„În mai puţin de un deceniu, Internetul a transformat în mod structural modalitatea în care multe persoane fizice şi corporaţii efectuează activităţi bancare", a declarat Joseph D. Giarraputo, Directorul Global Finance. „Dezvoltarea permanentă a serviciilor de Internet ale băncilor nou intrate în clasament în acest an arată faptul că Internet banking-ul va cunoaşte îmbunătăţiri importante în perioada ce urmează".

Global Finance este o publicaţie financiară lunară cu un tiraj de 50.000 de exemplare şi cititori în 163 de ţări, ce acoperă o arie largă de subiecte printre care finanţe corporative, pieţe de capital, politici monetare, operaţiuni bancare şi managementul riscului.

În fiecare an, Global Finance selectează cele mai bune instituţii bancare din lume pentru premii precum „Cele mai bune platforme de internet banking din lume". Aceste distincţii au devenit un standard de excelenţă recunoscut la nivel internaţional.

Despre Citibank România

Citibank este prezentă în România încă din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare de înaltă calitate companiilor naţionale şi internaţionale, companiilor mici şi medii, sectorului public, organizaţiilor non-profit şi persoanelor fizice.

Despre Citi

Citi, cea mai importantă companie internaţională de servicii financiare, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 140 de ţări din lume. Prin intermediul celor doua unităţi operaţionale, Citicorp şi Citi Holdings, Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, garanţii bancare şi managementul averilor. Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresa www.citigroup.com şi www.citi.com.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii