Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clienţii Millennium Bank pot economisi alocaţia copiilor într-un cont de economii cu dobândă anuală de 5%

ro

21 May, 2013 13:04 967 Marime text
Bucureşti, 21 mai 2013. Clienţii Millennium Bank pot economisi acum alocaţia lunară a copiilor în contul de economii în lei Să Creşti Mare, care oferă o dobândă anuală de 5%. Banca a micşorat suma minimă care trebuie depusă lunar de la 50 de lei până la valoarea alocaţiei lunare, de 42 de lei, şi a eliminat suma minimă pentru deschiderea contului de economii. Astfel, părinţii pot economisi bani pentru copiii lor într-un mod mai convenabil până când aceştia din urmă împlinesc 18 ani, moment în care contul de economii ajunge la maturitate.
Depunerile lunare în contul de economii se efectuează prin programarea de transferuri automate direct din contul curent al părinţilor, în valoarea şi la data stabilită de aceştia. În plus, contul Să Creşti Mare permite depuneri suplimentare oricând şi fără limitare de sumă. Dobânda este plătită la fiecare şase luni şi este capitalizată în contul de economii.
Contul este deschis de către ambii părinţi, pentru minorii care au sub 14 ani, sau de către copil împreună cu părinţii, pentru minorii care au cel puţin 14 ani. Clienţii beneficiază de zero comisioane de deschidere şi de administrare a contului.
În plus, Millennium Bank oferă părinţilor posibilitatea de a încasa alocaţia copiilor într-un cont curent deschis la bancă. Beneficiarii legali trebuie doar să transmită către Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială cererea pentru virarea banilor către Millennium Bank, iar banii vor ajunge direct în contul lor în fiecare lună. Acest serviciu nu presupune costuri şi este disponibil pentru clienţii din Municipiul Bucureşti şi din judeţele Argeş, Bacău, Bihor, Braşov, Cluj, Constanţa, Iaşi, Mureş, Prahova, Sibiu, Suceava, Timişoara şi Vâlcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii