Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clienţii persoane juridice pot autoriza plăţi la distanţă cu noul serviciu CitiDirect BE Mobile de la Citibank România

ro

06 Sep, 2011 16:52 1383 Marime text

citi_direct_be_mobile_ro.jpgCitigroup, prin intermediul diviziei Global Transaction Services, anunţă lansarea în România a serviciului CitiDirect BE Mobile, o aplicaţie disponibilă în browser-ul telefonului mobil ce permite clienţilor persoane juridice să vizualizeze şi să autorizeze plăţi la distanţă, fără a fi nevoie să se deplaseze la bancă.

Compatibilă cu cele mai cunoscute tipuri de telefoane mobile din lume, aplicaţia oferă clienţilor acces oricând şi oriunde la funcţionalităţile tranzacţionale de bază ale platformei CitiDirect Online Banking.

CitiDirect BE Mobile reprezintă o alternativă mobilă confortabilă pentru platforma bancară CitiDirect disponibilă până acum pe computer sau laptop, atât pentru autorizarea plăţilor, cât şi pentru primirea notificărilor. Aplicaţia implică utilizarea CitiDirect SafeWord Card, un sistem ce permite băncii să autentifice şi să autorizeze clientul pe baza aceleaşi proceduri de securitate implementate în cadrul platformei CitiDirect.

În plus, clienţii primesc notificări prin mesaje text pe telefonul mobil, ca o alternativă a notificărilor standard prin e-mail, pentru o informare mai rapidă şi mai convenabilă a evenimentelor.

"În cadrul strategiei noastre bazate pe tehnologie şi inovaţie digitală, valorificăm funcţionalităţile telefonului mobil pentru a oferi clienţilor persoane juridice un instrument de plată flexibil şi de încredere. Cu CitiDirect BE Mobile, clienţii se pot bucura de o platformă de online banking solidă şi confortabilă, ce contribuie la o productivitate sporită în mediul de afaceri actual, din ce în ce mai alert şi mai complex", a declarat Sebastian Kucharek, Director Departament Global Transaction Services la Citibank România.

Despre Citi

Citi, cea mai importantă companie internaţională de servicii financiare, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 160 de ţări din lume. Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, garanţii bancare şi managementul averilor.
Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresa www.citigroup.com | Twitter: @Citi | YouTube: www.youtube.com/citi | Blog: http://new.citi.com | Facebook: www.facebook.com/citi | LinkedIn: www.linkedin.com/company/citi.

Despre Citi Global Transaction Services

Global Transaction Services, o divizie a departamentului Institutional Clients Group al Citi, oferă produse si servicii de gestiune a lichidităţilor, de finanţare comercială şi custodie pentru clienţii corporativi, instituţiile financiare şi organizaţiile din sectorul public din întreaga lume. Cu o reţea globală ce acoperă peste 100 de ţări, departamentul Global Transactions Services al Citi sprijină peste 65.000 clienţi. La sfârşitul trimestrului 2 din 2011, volumul mediu al pasivelor a fost de 365 miliarde de dolari, iar cel al activelor aflate în custodie 13.5 trilioane de dolari.

Despre Citibank România

Citibank este prezentă în România încă din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare de înaltă calitate companiilor naţionale şi internaţionale, companiilor mici şi medii, sectorului public, organizaţiilor non-profit şi persoanelor fizice.
Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresele www.citibank.ro | Facebook: www.facebook.com/CitibankRomania.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii