Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competitiile BCR Tenis Partener® continua la Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova si Cernavoda

ro

18 Aug, 2010 20:33 2132 Marime text

BCR Tenis Partener® - mai mult decat tenis 

Competitiile BCR Tenis Partener® continua la Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova si Cernavoda

Bucuresti, 18 august – Tenis Partener® impreuna cu BCR si sponsorii, au lansat la inceputul acestui an cel de-al doilea sezon al circuitului de tenis pentru amatori, BCR Tenis Partener®. Dupa o prima editie cu rezultate peste asteptari, proiectul a fost reluat in forta si insumeaza 138 de competitii in 73 de cluburi sportive din 43 de orase din intreaga tara. Calendarul competitional a adaugat noi turnee si locatii, platforma online, http://bcr.tenispartener.ro, ofera noi facilitati, iar datorita noilor sponsori implicati numarul si valoarea premiilor au crescut pe masura.

In 2010, cele 138 de competitii, cu 30 mai multe decat in 2009, sunt impartite in trei categorii: Silver, Gold si Platinum. Diferentele sunt facute de dimensiunea tabloului de concurs, calitatea si facilitatile asigurate de clubul organizator, acoperirea mediatica si premiile oferite. Turneele Platinum, gandite ca adevarate evenimente sportive, vor oferi, pe langa tenisul amator, meciuri demonstrative cu jucatori profesionisti, o componenta competitionala dedicata copiilor, prezentari de echipament sportiv si concerte sustinute de formatia Directia 5. Capitala, Cluj-Napoca si Aradul au fost primele orase care au gazduit, recent, astfel de evenimente, urmand Mamaia, in perioada 9-12 septembrie.

Inca din primul an, BCR Tenis Partener® a avut alaturi sponsori si parteneri care au certificat calitatea si viabilitatea conceptului. Cei mai multi dintre ei il sustin si in noul sezon. Pe langa BCR, Title Sponsorul proiectului, sunt implicati: Wilson - mingea oficiala, Ciuc - berea oficiala, Persil - premii, Continental Hotels - servicii hoteliere, Lacoste - premii, Whirlpool - premii, Nutrizzia - batoane energizante. In plus, noul sezon adauga in portofoliul sponsorilor alte nume importante: DPD (Pegasus Romania) - servicii de curierat, Vöslauer - apa oficiala, Lenovo - premii, BCR Pensii si BCR Asigurari de viata, Softelligence - suport IT, BitDefender – premii.

Invitatia de inscriere in circuit este lansata oricarui pasionat de tenis, indiferent de sex sau nivel de joc, cu varsta de minimum 11 ani. Procesul de inscriere este detaliat la http://bcr.tenispartener.ro si este activ din luna februarie.

Startul in competitii a fost dat deja la inceputul lunii aprilie, iar in prezent turneele sunt in plina desfasurare. 12 competitii in aprilie, 25 in mai, 18 in iunie si 22 in iulie - asa au aratat primele luni de tenis intens in cadrul BCR Tenis Partener®. Urmeaza august, cea mai plina luna, cu 32 de evenimente, septembrie, cu 22, si octombrie cu ultimele 6 turnee din acest sezon.

Urmatoarele turnee vor fi gazduite de cluburile sportive din Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova si Cernavoda. Evenimentul organizat la Bucuresti  la Academia de Tenis Herastrau va continua seria turneelor de tip Gold din cadrul BCR Tenis Partener®, denumite Cupe Persil Gold.

Calendarul complet BCR Tenis Partener® al perioadei 20  – 27 august este urmatorul:

Cupa Persil Gold, Academia de Tenis Herastrau, Bucuresti
Perioada de desfasurare: 20-22 august
Facilitati baza sportiva: 5 terenuri zgura
Jucatori inscrisi: 136

Cupa DPD, Olimpia TC, Brasov
Perioada de desfasurare: 20-22 august
Facilitati baza sportiva: 5 terenuri zgura
Jucatori inscrisi: 88

Cupa Ciuc, CS Steaua, Bucuresti
Perioada de desfasurare: 20-22 august
Facilitati baza sportiva: 5 terenuri zgura
Jucatori inscrisi: 80

Cupa Best Western Topaz, Winners Tennis Club, Cluj-Napoca
Perioada de desfasurare: 20-22 august
Facilitati baza sportiva: 11 terenuri zgura
Jucatori inscrisi: 128

Cupa Axiopolis, CS Municipal, Cernavoda
Perioada de desfasurare: 20-22 august
Facilitati baza sportiva: 4 terenuri sintetice
Jucatori inscrisi: 48

Cupa Ciuc, Parcul Tineretului, Craiova


Perioada de desfasurare: 20-22 august
Facilitati baza sportiva: 4 terenuri green-set
Jucatori inscrisi: 64

Cupa CIUC, Libra Phoenix Politehnica, Bucuresti
Perioada de desfasurare: 23-27 august
Facilitati baza sportiva: 5 terenuri zgura
Jucatori inscrisi: 128

Toate informatiile referitoare la turneele desfasurate in circuitul BCR Tenis Partener® sunt mentionate in calendarul competitional, disponibil online.
http://bcr.tenispartener.ro/_public/resources/imgs/ro/bcrtenispartener-calendar-competitional-2010-v05.pdf

Despre BCR Tenis Partener®

BCR Tenis Partener®este circuitul de tenis dedicat amatorilor, bazat pe un concept initiat de Tenis Partener®, si implementat cu sprijinul BCR si al sponsorilor. Altfel spus, mii de pasionati angrenati in partide cu miza si activi in comunitatea jucatorilor amatori de tenis din Romania.

BCR Tenis Partener® consta intr-o serie de turnee de tenis care se desfasoara pe parcursul fiecarui sezon (aprilie-noiembrie), in cele mai importante orase din tara, turnee deschise numai jucatorilor amatori care in prealabil s-au inscris in circuit.

BCR Tenis Partener®  in 2009
Peste 3 500 de jucatori au participat la 107 turnee organizate in 56 de cluburi de tenis din 35 de orase.

BCR Tenis Partener® in 2010
138 de turnee vor fi organizate de 73 de cluburi de tenis din 43 de orase. Obiectivul este ca numarul pasionatilor de tenis inscrisi in circuit sa atinga 4 500.

BCR Tenis Partener® promoveaza un stil de viata sanatos, spiritul de competitie, comunicarea si interactiunea prin intermediul jocului de tenis. Circuitul se adreseaza, in prima instanta, tuturor jucatorilor amatori de tenis. Prin prisma respectivului concept, se doreste cresterea interesului pentru practicarea tenisului si participarea la competitii, sporind vizibilitatea si accesibilitatea acestui sport. De asemenea, circuitul incurajeaza promovarea sportului in familie, propunand un format de joc atractiv pentru fiecare membru, indiferent de varsta (dar nu mai mic de 11 ani) sau sex.

Despre Tenis Partener®

Brand-ul Tenis Partener® a luat nastere odata cu aparitia pe piata media din Romania a revistei cu acelasi nume. In aproape 4 ani de la lansarea acestui concept editorial, divizia de publishing a Tenis Partener® a adaugat noi produse print si online, majoritatea venind in sprijinul proiectelor sportive ample pe care compania le-a initiat. In prezent, brandul Tenis Partener® cuprinde o varietate de servicii si produse media, incluzand cateva proiecte competitionale nationale si locale, cat si evenimente ce reunesc toate categoriile de public implicate in fenomenul tenis.

Portofoliu

Print & Online

Tenis Partener - revista pasionatilor de tenis din Romania care reuneste lectura, hobby-ul si sportul; www.tenispartener.ro
Tenis 10 - revista de tenis dedicata copiilor, realizata ca un instrument distractiv prin care cei mici descopera lumea tenisului; www.tenis10.ro
Match Point  - revista anuala dedicata comunitatii jucatorilor amatori de tenis din Romania; publicatia este gandita ca un suport print al circuitului BCR Tenis Partener® 

Evenimente

BCR Tenis Partener®  – primul circuit de tenis pentru amatori desfasurat in Romania; conceptul apartine Tenis Partener, iar implementarea se realizeaza cu sprijinul BCR si al sponsorilor. BCR Tenis Partener®  promoveaza o viata sanatoasa, spiritul de competitie, comunicarea si interactiunea prin intermediul jocului de tenis. Formatul propus tinteste atragerea in circuit a cat mai multor iubitori de tenis, prin sporirea vizibilitatii si accesibilitatii acestui sport. http://bcr.tenispartener.ro

Campionatul Tenis Partener pentru Corporatii – singura competitie de tenis tip corporate in format campionat  intre echipele companiilor din diverse sectoare de activitate. Evenimentul este special conceput pentru cele mai importante companii din mediul de afaceri din Romania, ai caror reprezentanti impartasesc aceeasi pasiune pentru afaceri si tenis. http://campionat.tenispartener.ro

Tenis10 – proiect derulat de Tenis Partener cu sprijinul BCR, FRT, al Academiei Sever Dron si al sponsorilor, care include o serie de metode si echipamente noi utilizate in promovarea tenisului in randul celor mici, alaturi de un sistem de competitii, special conceput pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 10 ani. www.tenis10.ro

Despre BCR

BCR, membra a Grupului Erste unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR este cea mai importanta institutie bancara din Romania gestionand active de peste 16.4 miliarde de EUR. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania care ofera o gama vasta de produse si servicii.

ROXANA  MIRCEA
PR Coordinator

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii