Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Detinatorii Cardurilor de Credit Citi pot castiga o vacanta de vis

ro

12 Apr, 2010 15:24 1526 Marime text

citi.jpgBucureşti,

12 Aprilie 2010

  • Fiecare tranzacţie în valoare de minim 50 Lei, efectuată cu un card de credit Citi, oferă Deţinătorului şansa de a câştiga prin campania promoţională „Citi Credit Card te trimite în vacanţă!"

Bucureşti - În perioada 1 aprilie - 30 iunie 2010, fiecare tranzacţie în valoare de minim 50 Lei, efectuată cu un Card de Credit Citi, va fi înscrisă automat la o tombolă cu premii spectaculoase din cadrul campaniei promoţionale „Citi Credit Card te trimite în vacanţă".

Scopul acestei promoţii este acela de a oferi clienţilor Citibank România şansa să experimenteze beneficiile utilizării cardurilor de credit Citi pentru achiziţiile zilnice.

Promoţia constă în acordarea a 3 mari premii constând în vouchere de călătorie în valoare de câte 20.000 Lei, care ar putea fi materializate, la alegerea căştigătorilor, în: o expediţie în Africa, o călătorie în Alaska, un voiaj la New York sau către orice altă destinaţie, excursie care poate fi acoperită de contravaloarea voucherului. De asemenea, Citibank România pune în joc 14 premii săptămânale ce constau în vouchere de călătorie către oraşe europene, în valoare de 1800 Lei fiecare şi 91 de premii zilnice în valoare de 500 Lei fiecare.

Adrian Vlase, Directorul Departamentului Carduri din cadrul Citibank România, declară: „Prin intermediul cardurilor de credit Citi reuşim să valorificăm într-o mai mare măsură banii clienţilor noştri. Acest fapt este dovedit de multiplele beneficii ataşate cardurilor Citi: reducerile oferite pentru tranzacţii în reţeaua de parteneri, asigurările de călătorie gratuite, modalităţile flexibile de rambursare, sistemele avansate de siguranţă şi multe altele. Campania promoţională „Citi Credit Card te trimite în vacanţă!" aduce un nou beneficiu ce sporeşte valoarea banilor clienţilor noştri. Şansa de a câştiga o vacanţă de vis în urma unei tranzacţii efectuate cu cardul de credit este o oportunitate suplimentară de a experimenta beneficiile unice ale cardului Citi".

Şansele de câştig în cadrul tombolei cresc direct proporţional cu valoarea tranzacţiei, astfel încât fiecare 50 Lei cheltuiţi aduc o şansă în plus de câştig. Spre exemplu, o tranzacţie în valoare de 150 Lei înseamnă trei şanse la premiile care fac obiectul tombolei. Toate tranzacţiile efectuate prin intermediul Cardurilor de Credit Citi sunt eligibile pentru participarea la tombolă, cu excepţia retragerilor de numerar.

Informaţii suplimentare despre această campanie promoţională precum şi Regulamentul complet al Campaniei „Citi Credit Card te trimite în vacanţă!" sunt disponibile pe www.citibank.ro.

Despre Citibank România:

Citi este prezentă în România începând din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare companiilor naţionale şi internaţionale, companiilor mici şi mijlocii, sectorului public, organizaţiilor non-profit şi persoanelor fizice.

Despre Citi:

Citi, cea mai importantă companie internaţională de servicii financiare, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 140 de ţări din lume. Prin intermediul celor doua unităţi operaţionale, Citicorp şi Citi Holdings, Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, garanţii bancare şi managementul averilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii