Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GarantiBank lanseaza un nou produs pentru companiile care utilizeaza terminalele POS GarantiBank

ro

29 Apr, 2009 20:20 873 Marime text

GarantiBank lanseaza un nou produs pentru companiile care utilizeaza terminalele POS GarantiBank

Bucuresti, 29.04.2009 – GarantiBank lanseaza linia de credit POS, un produs care se adreseaza intreprinderilor mici si mijlocii care utilizeaza terminalele POS GarantiBank. Linia de credit POS permite efectuarea oricarui tip de plati necesare desfasurarii activitatii curente. Totodata, aceasta poate fi utilizata si pentru investitii de mica valoare, care pot fi rambursate pe parcursul unui an.

Valoarea liniei de credit poate fi de pana la 80% din media cifrei de afaceri rulate prin contul de POS GarantiBank in ultimele 3 luni. Creditul poate fi obtinut in maxim 24 de ore, iar valoarea maxima care se poate acorda fara garantii materiale este de 15.000 EUR sau echivalentul in RON sau USD. Creditul poate fi rambursat in maxim 3 luni.

“Oferim acum posibilitatea clientilor IMM de a obtine o linie de credit in maxim 24 ore. Singura conditie pe care acestia trebuie sa o indeplineasca este sa utilizeze terminalele POS GarantiBank de cel putin 3 luni. Cu cat rulajul prin acestea este mai mare, cu atat valoarea liniei de credit va creste. Oferim astfel acces usor la o linie de credit pentru care nu este necesara niciun fel de analiza financiara, incurajand utilizarea celor peste 2500 de terminale POS GarantiBank.”, a declarat Okan Yurtsever, Director Retail Banking & Bancassurance, GarantiBank.

Clientii pot afla detalii despre produsele si serviciile oferite de GarantiBank accesand www.garantibank.ro sau sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234 (numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie fixa sau mobila).

---

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este deţinută în totalitate de Garanti Turcia, cea mai mare bancă privată din Turcia. In Romania, GarantiBank are 49 de agentii, dintre care 19 in Bucuresti

Pentru informatii suplimentare:

Andreea Catuneanu
PR & Advertising Manager
Tel: 021.208 92 60
Fax: 021.208 92 86
Email: andreea.catuneanu@garantibank.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii