Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luna femeii sarbatorita la Citibank Romania

ro

01 Mar, 2010 16:00 1154 Marime text

Bucureşti
1 Martie 2010

Luna femeii sărbătorită la Citibank România
· Deţinătorii de carduri de credit Citi Card VISA beneficiază de reduceri de până la 20% în reţeaua Citi Partener

Citibank România continuă tradiţia lansării de oferte avantajoase pentru clienţii săi cu prilejul diferitelor evenimente sezoniere. Pe tot parcursul lunii martie 2010, Citibank România în cooperare cu anumiţi parteneri selectaţi din reţeaua Citi Partener, lansează o varietate de oferte atractive pentru pentru deţinătorii de carduri de credit Citi Card VISA.
În spiritul festiv al începutului de primăvară, clienţii Citibank România care vor efectua plăţi cu cardul de credit vor beneficia de reduceri de până la 20% la următorii parteneri Citi: Cellini, Egoist Salon&Wellness, Sephora, Otter, Geox, Coquette Beauty Clinique şi World Class. Pentru a marca această celebrare specială, reducerile de preţ oferite în această perioadă de către partenerii menţionaţi sunt mai mari decât în restul anului.
Adrian Vlase, Directorul Departamentului Carduri din cadrul Citibank România, a declarat: „Încercăm în permanenţă să creăm produse şi servicii care să se potrivească cât mai bine nevoilor financiare şi stilului de viaţă ale clienţilor noştri. Reţeaua Citi Partener are în componenţa sa branduri renumite şi cu o reputaţie solidă, selectate astfel încât să corespundă preferinţelor clienţilor noştri în materie de cumpărături. Ne invităm clienţii să sărbătorească Ziua femeii şi să se bucure de beneficiile ofertei noastre pe toată perioada lunii martie.”    
Reţeaua Citi Partener a fost iniţiată pentru a adăuga valoare banilor pe care clienţii Citi Card îi cheltuiesc atunci când folosec cardul de credit ca instrument de plată. Astfel, toţi deţinătorii de carduri de credit Citi beneficiază de reduceri atractive oferite în peste 650 de locaţii ale unor firme renumite din domenii precum retail, restaurante, baruri, cluburi, cafenele, spa-uri, săli de sport, centre medicale, hoteluri şi agenţii de turism.
Pentru informaţii suplimentare despre cardurile de credit emise de Citibank, criterii de eligiblitate şi costuri, sau pentru alte servicii, vă rugăm să vizitaţi site-ul Citibank România www.citibank.ro.

Contact:

Cristina Stăiculescu      
Director Comunicare 

Despre Citibank România:
Citi este prezentă în România începând din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare companiilor naţionale şi internaţionale, companiilor mici şi mijlocii, sectorului public, organizaţiilor non-profit şi persoanelor fizice.

Despre Citi:
Citi, cea mai importantă companie internaţională de servicii financiare, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 140 de ţări din lume. Prin intermediul celor doua unităţi operaţionale, Citicorp şi Citi Holdings, Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, garanţii bancare şi managementul averilor. Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresa www.citigroup.com sau www.citi.com.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii